Rohkema info nägemiseks:

BALTI TULI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke lahendusi küttesüsteemidele, sealhulgas müüritöid, pliite, ahjusid ning korstna puhastust, eesmärgiga muuta teie kodu soojaks ja turvaliseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme tunnustatud nimi ehitus- ja renoveerimistööde maailmas. Meie ettevõte on spetsialiseerunud erinevatele töödele, mis on seotud küttesüsteemide ja ehitusdetailidega. Alates traditsioonilistest pottsepatöödest kuni kaasaegsete viimistlustöödeni toas, oleme pühendunud kvaliteedile ja klientide rahulolule.

Meie meeskond on kogenud ja oskab pakkuda lahendusi, mis on nii esteetiliselt meeldivad kui ka funktsionaalsed. Meie tööd ulatuvad küttekollete remondist ja renoveerimisest kuni katuse- ja fassaaditöödeni. Lisaks sellele oleme tuntud oma hooldustööde poolest, tagades, et meie klientide süsteemid töötavad tõrgeteta ja ohutult.

Kui otsite partnerit, kes mõistab ehituse ja renoveerimise nüansse ning kes on pühendunud tipptasemel teenuse pakkumisele, siis BALTI TULI OÜ on teie jaoks õige valik. Meie digitaalne kohalolek, sealhulgas sotsiaalmeedia leheküljed, pakub rohkem üksikasju ja visuaalset materjali meie varasematest projektidest.

Võta ühendust!

Vaata rohkem

BALTI TULI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Toomas T.

Töö oli kiire ja täpne ning ma olen väga rahul uue pliidi ja soojamüüriga.

- Priit V.

Korstnapühkimine ja lõõride puhastamine käis kiirelt ja ja tõhusalt.

- Kristiina E.

Nad kontrollisid ja korrastasid kõik meie maamaja küttekoldsed. Soovitan

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

BALTI TULI OÜ tegevusaruanne 2023

Osaühing Balti Tuli alustas aktiivset majandustegevust 2016.aasta suvel. Osaühingu põhitegevusalaks on korstnapühkimise teenuse ja pottsepatööde pakkumine. Osaühingul on üks juhatuse liige. Osaühingu müügitulu oli 103337 eurot. Osaühing Balti Tuli jätkab ka 2024.a. valitud tegevusega.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas vältida korstende üleliigset pigistumist?

Korstendite üleliigse pigistumise vältimiseks on mitmeid samme, mida saate võtta: Kasutage õige suurusega küttekolde või ahju. Ülemäära suure küttekolde või
ssb.ee
Korstendite üleliigse pigistumise vältimiseks on mitmeid samme, mida saate võtta: Kasutage õige suurusega küttekolde või ahju. Ülemäära suure küttekolde või ahju kasutamine võib põhjustada üleliigset pigistamist, kuna suits ja gaasid ei saa korstnast piisavalt kiiresti välja voolata. Vältige liigset küttepuude kogust. Kui panete küttepuud liiga palju, võib see põhjustada liigset pigistamist, kuna liiga palju suitsu ja gaase voolab korstnast. Korstna ja küttekolde korralik hooldus. Korstna ja küttekolde korralik hooldus tagab, et kõik osad on korras ja ei takista suitsu ja gaaside voolu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.