Rohkema info nägemiseks:

FEDEMARK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut ehitusmasinaid, tööriistu ja spetsialiseeritud seadmeid, sealhulgas tellinguid, redeleid, laadimisrampe, transporditõstukeid, tõkkepuid, käsiveokeid, alumiiniumkaste, tööstuslikke tolmuimejaid, tööpinke ja ratastega tööstusriiuleid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Fedemarki meeskond on kogenud ja pühendunud professionaalid, kes on alati valmis teid abistama. Meie eesmärk on olla teie usaldusväärne partner, kes mõistab teie töö- ja tõstevajadusi ning pakub sobivaid lahendusi. Me ei müü lihtsalt tooteid, vaid jagame oma ekspertiisi ja kogemusi, et aidata teil teha teadlikke otsuseid. Meie kliendid on meie jaoks prioriteet, ja meie eesmärk on pakkuda teile parimat teenindust ja tuge.

Esindame Svelt\'i - Kvaliteet alates 1964. aastast

Oleme uhked selle üle, et esindame Itaalia tootjat Svelt, kellel on pikk ajalugu ja kogemused alates 1964. aastast. Svelt\'i tooted on tuntud oma tipptasemel kvaliteedi ja innovatsiooni poolest ning meie koostöö nendega võimaldab meil pakkuda teile parimat varustust turul.

Täislahendused Igale vajadusele

Erinevalt paljudest konkurentidest pakume täislahendust alates väikestest tööpukkidest kuni täismõõtmetes fassaaditellingusüsteemideni välja. Teie töö- ja tõstevajaduste rahuldamiseks on meil lai valik tooteid ja lahendusi, mis võimaldavad teil teha oma tööd efektiivsemalt ja ohutumalt.

Kokkuvõttes on Fedemark OÜ teie usaldusväärne partner kõigis töö- ja tõstevajadustes. Meie meeskond on siin, et teid toetada, ja meie kvaliteetsed tooted tagavad teie edu. 

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

FEDEMARK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko K.

len äärmiselt rahul Fedemark OÜ poolt pakutava teenusega. Nende valik tööpukke, tellinguid ja redelid on lai ning kvaliteetne.

- Jaan P.

Olen Fedemark OÜ klient juba mitme aasta jooksul ning olen alati nende teenusega rahul olnud. Tänud Teie ettevõttele!

- Laura V.

Kui mul tekkis vajadus vahekorruste järele oma tehases, ei kõhelnud ma hetkekski, et pöörduda Fedemarki poole.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

FEDEMARK OÜ tegevusaruanne 2022

Äriühing OÜ Fedemark registreeriti 14.04.2005. Äriuhingu põhitegevusalaks on tellingute, redelite, tööplatvormide, vahekorruste, alumiiniumkastide, käsikärude ja laadimiskaldteede müük (EMTAK'i kood 46901) . 2022. aasta müügitulu oli 330 150 eurot. 2021. aasta müügitulu oli 307 746 eurot. 2022. aastal investeeriti põhivarasse 1 200 eurot, 2021. aastal 33 229 eurot. Arengu- ja uurimisväljaminekud OÜ Fedemark ei olnud aastal 2022 arengu- ja uurimisväljaminekuid. Sama prognoositakse ka aastaks 2023. Töötajate, tegevjuhtkonna ja kõrgema juhtorgani liikmete tasud ja soodustused. 2022.aastal

Dropdown

kõik artiklid

5 olulist ehitusvahendit kaasaegsetele ehitajatele

Ehitustööstuse arenguga peavad kaasaegsed ehitajad varustama end kõige arenenumate tööriistadega, et püsida konkurentsivõimelised. Selles blogipostituses uurime
ssb.ee
Ehitustööstuse arenguga peavad kaasaegsed ehitajad varustama end kõige arenenumate tööriistadega, et püsida konkurentsivõimelised. Selles blogipostituses uurime viit olulist ehitusvahendit, mis on hädavajalikud tänaste ehitusprofessionaalide jaoks. Olgu sa kogenud ehitaja, kinnisvaraarendaja või isetegija, need tööriistad aitavad sul saavutada täpsust, efektiivsust ja ohutust oma projektides. 1. Elektrilised tööriistad ja akutrellid Akutööriistad on revolutsiooniliselt muutnud ehitustööstust, pakkudes ehitajatele vabadust töötada ilma elektrijuhtmete piiranguteta. Nad pakuvad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.