Rohkema info nägemiseks:

DOORFIKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Doorfiks on HÖRMANNi volitatud edasimüüja ja meil on hea meel see kvaliteet Teieni tuua.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

DOORFIKS OÜ on uhke olla HÖRMANNi volitatud edasimüüja, tuues Teieni tipptasemel uksed ja muud sarnased tooted. Meie missiooniks on pakkuda klientidele parimaid kvaliteetseid lahendusi uksete ja muude sarnaste toodete osas, mis tagavad nii turvalisuse kui ka esteetilise naudingu.

Pakume laia valikut HÖRMANNi uksi ja väravaid, tagades professionaalse paigalduse, et tagada nende täiuslik toimimine ja pikk eluiga. Lisaks HÖRMANNi toodetele pakume professionaalset remondi- ja hooldusteenust mitmesuguste uste ja muude sarnaste seadmete puhul, sealhulgas laadimissillad ja tõstuksed.

Oma valdkonna eksperdidena rõhutame mitte ainult kvaliteeti, vaid ka taskukohasust. HÖRMANNi tooted on tuntud oma vastupidavuse ja disaini poolest ning meie kaudu saate need hõlpsasti kätte ilma märkimisväärsete kulutusteta. Suure kontserni eelised muudavad need tooted mitte ainult kõrgekvaliteedilisteks, vaid ka taskukohasteks.

Meie meeskond on pühendunud sellele, et teie kogemus meiega oleks sujuv ja rahuldustpakkuv. Kui soovite usaldusväärseid, vastupidavaid ja kaasaegseid uksi oma kodu või äriruumide jaoks, siis olete jõudnud õigesse kohta. Laske meil muuta Teie ukselävi turvaliseks ja mugavaks, olles kindel, et olete teinud parima valiku.

Ootame teie päringuid ja küsimusi. Ärge kartke võtta meiega ühendust juba täna ja avastada maailma, kus kvaliteet ja taskukohasus käivad käsikäes. Leiame koos Teie jaoks parima ukse lahenduse, mis vastab täpselt Teie vajadustele ja soovidele.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

DOORFIKS OÜ kontaktid

DOORFIKS OÜ tegevusaruanne 2022

Doorfiks OÜ on ettevõte, mis asutati 2005. aastal. Selle peamiseks tegevusalaks on uste müük, paigaldamine, hooldus ja remont. See on spetsialiseerunud uste sektoris, pakkudes klientidele kvaliteetseid tooteid ja teenuseid. 2022. aasta müügikäive koosnes 100% põhitegevusest, mis näitab, et ettevõte on keskendunud oma põhitegevusele. Hoolimata sellest, et müügikäive oli 1% väiksem kui 2021. aastal, lõppes aasta 2022 kasumiga. See näitab, et ettevõte on jätkuvalt kasumlik, hoolimata väikesest langusest müügikäibes. Doorfiks OÜ-l on üks omanik, kes on ühtlasi ka juhataja, tegevdirektor ja

Dropdown

kõik artiklid

Uksemaailma uued horisondid: HÖRMANNi tooted Teie käeulatuses

Sammume uksemaailma, kus kvaliteet ja innovatsioon sulavad kokku, luues ruumi, kus uksest saab enamat kui lihtsalt sisenemispunkt. Uksed kujutavad endast teie k
ssb.ee
Sammume uksemaailma, kus kvaliteet ja innovatsioon sulavad kokku, luues ruumi, kus uksest saab enamat kui lihtsalt sisenemispunkt. Uksed kujutavad endast teie kodu või äri esimest tervitust maailmale, olles ukseavaks teie unistuste, turvalisuse ja esteetika poole. Siin, meie poolt pakutavate HÖRMANNi toodete maailmas, ei ole uksed pelgalt füüsilised barjäärid – need on avatud dialoogiks funktsionaalsuse, stiili ja ohutuse vahel. Meie eksperdimeeskond mitte ainult ei taga, vaid ületab ootusi, tuues Teieni laia valiku uksi, mis rikastavad nii kodu kui ka ärikeskkonda. Olgu selleks kergesti

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.