Rohkema info nägemiseks:

KITREMAA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kitremaa Kardinad on spetsialiseerunud kvaliteetsete aknakatete pakkumisele kodudele, kontoritele ja asutustele, pakkudes laia valikut erinevaid kardinaid ja aknakatteid vastavalt klientide vajadustele ja eelistustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui oled otsimas kvaliteetseid ja stiilseid aknakatteid oma kodule, kontorile või asutusele, siis oled jõudnud õigesse kohta. Kitremaa Kardinad on sinu usaldusväärne partner aknakatete maailmas, kellel on üle 20 aasta pikkune kogemus ning kirg pakkuda parimaid lahendusi oma klientidele.

Meie eesmärk on mitte ainult pakkuda kõrgekvaliteedilisi kardinaid, vaid ka pakkuda personaalset ja professionaalset teenust igale meie klientidele. Me mõistame, et iga ruum ja klient on erinev ning seetõttu pakume individuaalset lähenemist igaühe vajadustele ja soovidele.

Kui valid meid, võid kindel olla, et saad kogu paketi alates konsultatsioonist ja nõustamisest kuni mõõtmise ja paigaldamiseni. Meie kogenud meeskond tuleb hea meelega kohale, et aidata sul valida just sinu kodu, kontori või asutuse jaoks sobivad aknakatted. Me mõistame, et õige aknakate võib muuta ruumi atmosfääri ja funktsionaalsust ning seetõttu võtame oma tööd väga tõsiselt.

Ära lase oma akende ilu ja funktsionaalsust juhusel kujundada. Vali Kitremaa Kardinad - sinu usaldusväärne partner, kes pakub mitmekülgseid ja kvaliteetseid aknakatteid koos professionaalse teenindusega.

Võta meiega ühendust juba täna ja leiame koos parima lahenduse just sinu vajadustele!

kontakt

KITREMAA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura

Tõeliselt professionaalne ja sõbralik meeskond.

- Mart

Kvaliteetsed kardinad ja suurepärane teenindus.

- Jaan

Klienditeenindus oli suurepärane ja kardinad sobivad ideaalselt.

Kuidas hooldada rulookardinaid?

Rulood on populaarne valik aknakateteks, pakkudes nii esteetilist ilu kui ka funktsionaalsust. Siiski, nagu iga kodu aksessuaar, vajavad nad regulaarset hooldust, et nad näeksid välja parimad ja toimiksid sujuvalt. See juhend annab teile põhjalikke näpunäiteid ja tehnikaid teie ruloode tõhusaks hooldamiseks. Erinevate ruloode tüüpide mõistmine Vertikaalrulood koosnevad üksikutest ribadest, mis ripuvad vertikaalselt siinilt. Need on ideaalsed terrassiuksedele ja suurtele akendele. Horisontaalrulood, tuntud ka kui Veneetsia rulood, koosnevad horisontaalsetest ribadest, mida saab kallutada

Dropdown

kõik artiklid

Miks eelistada voldikkardinaid?

Kas oled kunagi mõelnud, milline aknakate oleks ideaalne just sinu kodu või kontori akende jaoks? Voldikkardinad on valik, mis pakub mitmekülgsust, mugavust ja
ssb.ee
Kas oled kunagi mõelnud, milline aknakate oleks ideaalne just sinu kodu või kontori akende jaoks? Voldikkardinad on valik, mis pakub mitmekülgsust, mugavust ja stiili ühes paketis ning sobivad praktiliselt igale aknale! Voldikkardinad on ideaalsed lahtikäivatele akendele, rõduustele, katuseakendele ja isegi vannituppa, kuna need kinnituvad otse aknaraamile. See omadus annab neile suurepärase sobivuse erinevatele aknatüüpidele, tagades samal ajal elegantse ja korrektse välimuse. Aga see pole veel kõik - voldikkardinad pakuvad mitmeid avamisvõimalusi, mis muudavad need äärmiselt praktiliseks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.