Rohkema info nägemiseks:

SAARE TEX-STIIL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kangad, õmblustarvikud, käsitöötarvikud ja kardinad. Meilt leiad nii käsitöötarbeid, kui ka moekangaid. Valmistame ja müüme kardinaid ja kardinapuid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on kirglikult pühendunud kõigele, mis puudutab kangaid, õmblustarvikuid, käsitöötarvikuid ja kardinaid. Oleme teie usaldusväärne partner, kui otsite loomingulisi lahendusi oma tekstiiliprojektidele.

Meeskond, kes hoolib: Meie ettevõtte meeskond on südikas ja kogenud, pakkudes teile parimat teenust ja tooteid. Oleme innukad jagama oma teadmisi ja kogemusi, et aidata teil leida just teie vajadustele sobivaid kangaid, õmblustarvikuid ja käsitöötarvikuid. Meie meeskond on valmis kuulama teie ideid ja soove ning pakkuma personaalset nõustamist, et teie projektid saaksid teoks.

Lai valik käsitöötarbeid ja kangaid: Olenemata sellest, kas olete kogenud käsitööline või alles alustate oma loovusteed, pakume laia valikut käsitöötarbeid ja moekangaid. Meilt leiate kõike, mida vajate oma käsitööprojektide alustamiseks ja lõpuleviimiseks. Oleme uhked oma mitmekesise kangavaliku üle, mis hõlmab nii klassikalisi kui ka kaasaegseid mustreid ja tekstuure.

Elegantsed kardinaid ja kardinapuud: Soovite muuta oma kodu või kontori interjööri elegantsemaks? Me valmistame ja müüme kardinaid ja kardinapuid, mis lisavad ruumidele soojust ja stiili. Pakume mitmesuguseid kardinate stiile ja kangaid, mis rahuldavad erinevate maitsete ja vajaduste nõudmisi. Lisaks leiate meie valikust ka vastupidavad kardinapuud, mis täiendavad teie kardinaid suurepäraselt.

Oleme siin, et inspireerida teie loovust ja pakkuda praktilisi lahendusi igale tekstiiliprojektile. Olgu teie eesmärgiks kodu kaunistamine või enda rõivakollektsiooni loomine, meie ettevõte on teie partner, kes aitab teil oma ideed teoks teha.

Tulege meiega tutvuma meie laia valikuga ja laske meil olla osa teie loomingulistest saavutustest!

Vaata rohkem

SAARE TEX-STIIL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Lisandra P.

Suurepärane valik käsitöötarbeid ja kangaid!

- Jaanika O.

Teie käsitöötarvikute valik on väga hea! Tänud!

- Mart K.

Olen juba pikka aega teie klient ja pole kunagi pettunud.

SAARE TEX-STIIL OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Saare Tex-Stiil alustas oma tegevust 2002. aasta kevadel. Osaühingu põhitegevusalaks on kanga, käsitöötarvete jaemüük ja õmblusteenuse osutamine Saaremaal. Pakume ka klientidele meie müügiartiklite lõikes täisteenust st. modelleerimisest kuni paigalduseni. Müügipunkt asub ja teenuseid osutatakse ka Orissaares. Saare Tex-Stiil OÜ meeskond töötab selle nimel, et teha inimestele oma elu- ja tööruumi sisustamine ja uute rõivaste valmistamine võimalikult meeldivaks, lihtsaks ning kiireks. Kõik tooted valmistatakse lähtuvalt iga kliendi erivajadustest, mis tähendab toodete ideaalset

Dropdown

kõik artiklid

Kangad - Kas Teil on olemas õige kangas igaks projektiks?

Kangad on oluline osa meie igapäevasest elust, olgu selleks siis riided, kodutekstiilid või dekoratiivesemed. Olenemata sellest, kas olete rõivaste valmistaja,
ssb.ee
Kangad on oluline osa meie igapäevasest elust, olgu selleks siis riided, kodutekstiilid või dekoratiivesemed. Olenemata sellest, kas olete rõivaste valmistaja, kodu kaunistaja või käsitööhuviline, on oluline teada, kust leida õiged kangad, et muuta oma ideed reaalsuseks. Meie kauplustes leiate laia valiku kangaid, mis rahuldavad kõiki teie loomingulisi vajadusi. Kardinakangad: Kui soovite oma kodu kaunistada ja muuta ruumid hubasemaks ning stiilsemaks, siis on meil teile lai valik kardinakangaid. Meie valikus on mustrilised ja ühevärvilised kardinakangad, mis sobivad igasse interjööri.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.