Rohkema info nägemiseks:

EVENTUS EHITUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 11809; jälgijaid - 105. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta EVENTUS EHITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

EVENTUS EHITUS OÜ hetkeolukord

Juba 11 809 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 105 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,7 punktiga ja kommenteeritud 84 korda.

Tegevusaruanne 2022

Eventus Ehitus on Eesti kapitalil põhinev ehituse peatöövõtu ja projektijuhtimise firma, mis tegutseb alates aastast 2005.

2022. aasta oli majandusele tervikuna ning eraldi vaadatuna ka ehitusettevõtete jaoks keeruline. Materjalitarned Venemaalt, Ukrainast ja Valgevenest moodustasid enne, kui need sõja puhkemise ja sanktsioonide kehtestamise tagajärjel katkesid, kriitilise osa nii Eestisse kui kogu lähipiirkonda tarnitavate ehitusmaterjalide kogumahust. Probleemi süvendasid kütuse ja energia hinnamuutused, millele reageerisid ka ehitustegevuse sisendid. Aasta teises pooles lisandus võrrandisse keskpankade tegevus ja turuosaliste teadmatus intresside tõstmise lõpliku ulatuse ja mõju osas.

Ehitussektor toimetab tänaseni äärmiselt heitlikus olustikus. Eriliselt suuri riske peavad võtma peatöövõtjad, kelle põhitegevuseks on ehitamise kõrval kujunenud igapäevane vastamine küsimusele “millega üllatab homne?”. Covid-19 pandeemia algusest kuni tänaseni kestva pideva turbulentsi valguses on saanud uueks normaalsuseks, et enne peatöövõtulepinguga võetud kohustuste täitmist läbivad sisendhinnad rohkem kui ühe muutuste tsükli. Teadmatuse virr-varris on märkamatult möödunud kolm aastat. Aasta pärast neli.

Sarnaselt varasemaga, valmisid 2022. aastal kõik Eventus Ehituse projektid plaanipäraselt ja tähtaegselt. Turusündmuste negatiivne mõju käimasolevatele projektidele suudeti viia miinimumini, suuremaid tagasilööke õnnestus vältida. Viimastel aastatel tõhustatud sisemised protsessid on meeskonna poolt omaks võetud ja nende rakendamine on ennast õigustanud. See peegeldub ka firma 2022.

aasta finantstulemustes. Olulisi keskkonna ja sotsiaalseid mõjusid firma tegevusega aruandeaastal ei kaasnenud.

Ettevõtte poolt tehtud investeeringud olid seotud uute kinnisvara objektide omandamise ja olemasolevate arendamisega läbi tütarfirma

Eventus Kinnisvara.

Alanud 2023. aasta toob kaasa töömahu teatava vähenemise, millega oleme ressursside kavandamisel arvestanud. Pikemas vaates on küsimärgiks loodetav sõja lõpp ja sellega kaasnev. Eeldatavalt saab sellel olema tajutav mõju ehitussektorile, mis avaldub viitega, mitmel kujul ja mitmes laines.

Eventus Ehituse peamisteks väärtusteks on olnud seni ja on ka edaspidi töötajate heaolu ja klientide usaldus.

Kontserni struktuur

Tütarettevõte: Eventus Kinnisvara OÜ 100%.

Läbi Eventus Kinnisvara OÜ tütarettevõtjad: (cid:127) EVK Invest OÜ 90%, (cid:127) EVK Varahaldus OÜ 100%, (cid:127) EVK L95 OÜ 100%

Läbi Eventus Kinnisvara OÜ sidusettevõtjad: (cid:127) Teearu Arendus OÜ 40%, (cid:127) Eventus Hammerhead OÜ 50%, (cid:127) Taevakivi Ärikeskus OÜ 25%; (cid:127) Jalgpalli Residentsid OÜ 50%; (cid:127) Kiili Logistikapark OÜ 37,5%

Konsolideerimisgrupil ei ole kinnitatud kontserni dividendipoliitikat, dividende jaotatakse osanike otsuse alusel.

EVENTUS EHITUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.