Rohkema info nägemiseks:

RAMM EHITUSE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
RAMM EHITUSE OÜ tegeleb professionaalse ehituse, kinnisvaraarenduse ja restaureerimisega, pakkudes kaasaegseid lahendusi ja ajaloolise pärandi hoidmist.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit R.

RAMM Ehitus pakub kiiret ja paindlikku teenust mõistliku hinnaga.

- Mari-Liis S.

RAMM Ehitus üllatas oma kiiruse ja efektiivsusega. Samuti oli teenindus alati kõrgetasemeline.

- Katre V.

RAMM Ehitus on usaldusväärne ja professionaalne firma – nende teenus on alati kõrge kvaliteediga ning hinnad konkurentsivõimelised.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Põhja-Tallinna kogukonnamaja avamine - RAMM Ehituse OÜ

Eile, 15. septembril avas oma uksed uus Põhja-Tallinna kogukonnamaja (Kari 13), kus asuvad tööle Põhja-Tallinna linnaosavalitsus ja Tallinna Kopli Huvikool. Loodud on rohkesti võimalusi aktiivseteks tegevusteks vabas õhus ja avatud on kohvik.

Dropdown

kõik artiklid

Tallinna Mustjõe Gümnaasium - RAMM Ehituse OÜ

Haabersti linnaosas,  Paldiski mnt 83 asuva koolihoone rekonstrueerimise käigus lammutati olemasolev võimla- ja aulakorpus ning rajati uus, tänapäeva tingimuste
ssb.ee
Haabersti linnaosas,  Paldiski mnt 83 asuva koolihoone rekonstrueerimise käigus lammutati olemasolev võimla- ja aulakorpus ning rajati uus, tänapäeva tingimustele vastav õppekompleks koos õuealaga.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.