Rohkema info nägemiseks:

POLLAV VIIMISTLUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on maalimine, pahteldamine, värvimine ja tapeetimine elu- ja tööruumide muutmiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme professionaalne meeskond, kes on pühendunud maalimise, pahteldamise, värvimise ja tapeetimise kunstile. Meie ekspertiisiga loome unikaalseid ja stiilseid muudatusi elu- ja tööruumides, tuues esile iga pinna parimad omadused ning muutes iga projektiga ruumid kaunimaks ja mugavamaks.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Meie erialaks on värvimine, krohvimine, värvilahendused ja tapeetimine, et muuta elu- ja tööruume.

Kirg täiuslikkuse ja pühendumusega tipptasemele oleme olnud siseviimistluse esirinnas, pakkudes teenuste valikut, mis vastavad iga kliendi ainulaadsetele vajadustele. Meie oskused värvimise alal tagavad, et iga meie puudutatud pind jääb veatuks. Meie krohvimise tehnikad lisavad sügavust ja tekstuuri, tuues seinad ellu. Meie värvilahendused on kohandatud peegeldama teie isikupära ja stiili, samas kui meie tapeetimise teenused pakuvad valikut mustreid ja kujundusi, tagades, et teie ruum on sama ainulaadne kui teie ise.

Meie loosung, 'Muutes ruume, ületades ootusi!', ei ole lihtsalt fraas; see on meie lubadus teile. Me mõistame, et teie keskkond mängib teie igapäevaelus olulist rolli ja me võtame selle parendamise kohustust väga tõsiselt. Olgu selleks kodu hubane nurk või suur ettevõtte kontor, meie oskuslik meeskond on varustatud igas suuruses projektide täpsuse ja hoolitsusega teostamiseks.

Liituge meiega sellel värviküllasel teekonnal, kui jätkame loovuse ja meisterlikkuse piiride nihutamist. Laske POLLAV VIIMISTLUS OÜ olla teie seinte ja ruumide kunstnik. Koos muudame teie visiooni meistriteoseks, mis peab vastu ajale.

Avastage muutumise maagiat ja kogege siseviimistluse kõrgeimat standardit. Sest kui valite meid, siis te ei renoveeri lihtsalt oma ruumi; te loote lava elu kõige ilusamatele hetkedele.

Võtke meiega ühendust juba täna: 

+372 5813 3989

POLLAV VIIMISTLUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

POLLAV VIIMISTLUS OÜ tegevusaruanne 2022

PolLav Viimistlus OÜ asutati veebruaris 2021.a. Ettevõtte valdkond on krohvimine. PolLav Viimistlus OÜ aruandeaasta müügitulu moodustas 537 766 (2021 a. 158 109 ) eurot. Ettevõtte kasum moodustas 62 232 (2021a. 42 986) eurot. Personal PolLav Viimistlus OÜ keskmine töötajate arv 2022 majandusaastal oli 10 töötajat. 2022.aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 178 762 ( 2021a. 29 984) eurot. Investeeringud Aruandeperioodil materiaalsesse põhivarasse investeeritud 122 396 (2021a. 39 280) eurot. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks PolLav Viimistlus OÜ põhieesmärgiks järgmisel

Dropdown

kõik artiklid

5 trendi sisekujunduses, mis värskendavad sinu kodu

Sisevärvimine on enamat kui lihtsalt ruumi värskendamine; see on transformeeriv protsess, mis peegeldab isiklikku stiili ja viimaseid disainisuundumusi. Kui uur
ssb.ee
Sisevärvimine on enamat kui lihtsalt ruumi värskendamine; see on transformeeriv protsess, mis peegeldab isiklikku stiili ja viimaseid disainisuundumusi. Kui uurime viit peamist trendi sisevärvimises, mõtle sellele, kuidas igaüks neist võib sinu kodu värskendada ja luua keskkonna, mis resoneerib sinu esteetiliste väärtustega. 1. Looduse omaksvõtt maalähedaste toonidega Orgaanilised värvid on teinud suure tagasituleku, maalähedaste toonidega eesotsas. Need toonid, mis on inspireeritud loodusmaailmast, toovad igasse ruumi rahu ja maandust. Maalähedaste toonide lisamine võib olla nii lihtne kui

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.