Rohkema info nägemiseks:

AUTOKANAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme autode puksiirabi ja hädaabi teenustega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga reisi südames on lugu sõidukist ja selle juhist ning kui ootamatu juhtub, oleme siin, et tagada teie loo jätkumine. Missiooniga pakkuda terviklikke sõiduki taastamise lahendusi, pakume puksiirteenust, käivitusabi ja hädaabi tee ääres, et hoida teid liikvel.

Meie teenused on loodud lahendama iga juhi halvimat õudusunenägu - tee äärde jäämist. Olgu teil rehv tühi, aku tühi või õnnetuse tagajärjed, meie meeskond on varustatud, et pakkuda teile vajalikku abi. Oleme spetsialiseerunud autode puksiirabi ja teeäärsele abile, mis on saadaval 24/7, et tagada abi alati vaid kõne kaugusel.

Meie spetsialiseeritud sõidukite laevastik ja kogenud tehnikud on valmis pakkuma käivitusabi, et taaselustada teie auto mootor, lukustusabi, et saaksite tagasi oma sõidukisse, ja rehviabi, et kohapeal rehve vahetada või parandada. Mõistame, kui tähtis on teid turvaliselt ja kiiresti taas teele saada, mistõttu meie loosung, 'Teie ohutus, meie lubadus!', pole lihtsalt sõnad - see on meie pühendumus teile.

Kasutades tipptasemel jälgimissüsteeme, tagame võimalikult kiired reageerimisajad, nii et te ei jää kunagi ootama. Meie läbipaistev hinnakujundus ja teie sõiduki hoolikas käsitsemine peegeldavad meie pühendumust pakkuda teenust, mis on sama usaldusväärne kui lugupidav.

Neile hetkedele, kui vajate enamat kui lihtsalt puksiiri, pakume ainulaadset teenust kaine sõidu näol, et tagada teie ja teie auto turvaline kojutoomine. See kõik on osa meie lubadusest olla teie turvavõrk avatud teedel.

Kui valite meid, ei saa te lihtsalt teenust; te saate partneri, kes väärtustab teie ohutust ja aega. Kutsume teid kogema meelerahu, mis kaasneb teadmisega, et ükskõik kus te Eestis viibite, või isegi kui vajate abi Soomest, oleme siin, et teid toetada.

Kohese abi saamiseks või meie teenuste kohta lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust aadressil info@kiirpuksiir.ee või helistage meile numbril +372 56 1111 66. Usaldage meid olema teie lootusekiir Eesti teedel, ööpäevaringselt, iga päev.

Kontakt

AUTOKANAL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martti K.

Suurepärane reageerimisaeg ja professionaalne teenindus!

- Liisa R.

Suurepärane reageerimisaeg ja professionaalne teenindus!

- Kärt S.

Nad muutsid stressirohke olukorra kergemaks.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on olulised sammud teeäärse hädaolukorra ohutuks lahendamiseks?

Teeäärseid hädaolukordi võib juhtuda igaühega, igal pool ja igal ajal. Olgu selleks rehvi purunemine, mootoririke või ootamatu õnnetus, teepervel lõksus olemisega kaasnevad riskid on olulised. Nendeks olukordadeks valmistumine on hädavajalik, et tagada enda ja oma reisijate ohutus. Plaani olemasolu enne teeäärse hädaolukorra tekkimist võib teha suure vahe. See hõlmab põhiliste ohutusprotseduuride tundmist, hädaabikomplekti olemasolu sõidukis ja teadmist, kuidas abi kutsuda. Nõuanne 1: Püsi rahulik ja hinda olukorda Esimeseks ja kõige tähtsamaks sammuks teeäärse hädaolukorra korral on

Dropdown

kõik artiklid

Miks on kiire reageerimine sõiduki taastamisel nii oluline?

Sõiduki taastamine on oluline teenus, mis muutub vajalikuks, kui sõiduk on immobiliseeritud mehaanilise rikke, õnnetuse või muude ettenägematute asjaolude tõttu
ssb.ee
Sõiduki taastamine on oluline teenus, mis muutub vajalikuks, kui sõiduk on immobiliseeritud mehaanilise rikke, õnnetuse või muude ettenägematute asjaolude tõttu. See hõlmab sõiduki ohutut ja tõhusat eemaldamist sündmuskohalt remonditöökotta, hoiupaika või muusse soovitud asukohta. Sõiduki taastamine võib kaasneda väljakutsetega, sealhulgas liiklusega navigeerimine, ohtlike materjalide käsitlemine ja ebasoodsate ilmastikutingimustega toimetulek. Olukorra keerukus võib suureneda sõltuvalt sõiduki asukohast ja seisukorrast. Kiire reageerimise kriitiline olemus Kiire reageerimine tagab, et

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.