Rohkema info nägemiseks:

ESTEET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 574; jälgijaid - 23. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ESTEET OÜ kohta arvamuslugu!"

ESTEET OÜ hetkeolukord

Juba 574 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 23 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 35 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte peamised tegevusvaldkonnad, toote- ja teenuste grupid

Esteet OÜ asutati 2006.a. Samal aastal alustati majandustegevust ning 2022. aastani oli põhitegevuseks tõlketööd (74301).

2022. aastal moodustas OÜ Esteet müügitulu 322 279 214 eurot, olles sellega 150% võrra suurem kui eelnenud aastal. Müügitulu kasvu peamiseks põhjuseks oli osutatud teenuste mahu suurenemine.

OÜ Esteet peamisteks klientideks on tõlkebürood, muud äriühingud, riigiametid ja eraisikud.

Teenuste osutamine toimus Eesti Vabariigis. Oli ka osutatud teenuseid klientidele Prantsusmaalt, Lätist, Leedust, Hispaaniast, Rootsist,

Soomest, Poolast, Sloveeniast, Ungarist, Tšehhiast,Ukrainast, USA-st.

Töötajate arv, tööjõukulud ja juhatuse tasud ning soodustused 2021. aasta jooksul töötas OÜ-s Esteet keskmiselt kolm inimest täistööajaga ning kuus inimest teostasid mõned tõlketööd töövõtulepingu alusel.

Kokku tööjõukulud on moodustatud 80 314 eurot. Muid soodustusi polnud.

OÜ Esteet juhatus koosneb kahest liikmest. Väljamakseid juhatuse liikmetele 2022. aastal ei tehtud.

Ettevõtte tegevuskeskkonna üldine makromajanduslik areng ja selle mõju ettevõtte majandustulemusele

Esteet OÜ majandustegevust iseloomustas 2022. aastal teenuste mahu suurenemine.

Peamine tähelepanu oli pööratud plaanipärasele arenemisele, uute klientide otsimisele, kulude minimeerimisele, osutavate tööde kvaliteedi tõstmisele, sidemete tugevdamisele partnerite ja tarnijatega ning tööviljakuse tõstmisele. Suurt tähelepanu pöörati ka maksude ning arvete õigeaegsele tasumisele.

Tulevikuplaanid 2020 aasta lõpus Tallinna kesklinnas oli soetatud ühetoaline korter lühiajalise ja pikaajalise üüri andmise eesmärgil. 2022 aastas see korter oli edukalt üürile antud.

2023. aastal kavatseb Esteet OÜ tugevdada oma positsioone Eesti ärimaailmas, nagu ka oma turuosa laiendada uute klientide näol, pakkudes paremaid teenuseid soodsama hinnaga.

Planeeritakse aktiivselt tegutseda sõiduautode rendile andmise ja sõitjate veo tegevusalal.

Samuti tegutseda korteri üürile andmise suunas.

ESTEET OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.