Rohkema info nägemiseks:

LIGNATOR LOGISTIKA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2089; jälgijaid - 26. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LIGNATOR LOGISTIKA OÜ kohta arvamuslugu!"

LIGNATOR LOGISTIKA OÜ hetkeolukord

Juba 2089 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 26 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Lignator Logistika OÜ asutati 2006. aastal Lignator AS poolt, kes on ühtlasi äriühingu ainuosanik. Lignator Logistika OÜ kuulub Lignator AS (äriregistri kood 10447431) konsolideerimisgrupi koosseisu.

Äriühingu lühiiseloomustus

Lignator Logistika OÜ põhitegevused on ümarpuidu kaubandus ja transport ning käitlemisteenuse osutamine. Suurimad kaubagrupid on paberipuit ja bioenergeetiline puit, mis on transpordi suhtes hinnatundlikud.

Selle juures on ettevõtte tegevuse põhilised väärtuskomponendid: - teenusahel, mis sisaldab maantee-, raudtee- ja meretranspordi kombineeritud kasutusskeeme; - kogu Mandri-Eestit kattev varumisvõrk; - pikaajaliselt koos tegutsenud meeskond; - koostööpartnerite usaldus.

Omame tarneahela sertifikaati koodiga FSC-C107639. Antud sertifikaadi olemasolu näitab, et hoolime oluliselt keskkonnast ja sotsiaalsetest mõjudest.

Müük

Aruandeaasta müügituluks kujunes 33 miljonit eurot ja käideldud kaubavooks 335 tuhat tihumeetrit (eelmisel majandusaastal oli käideldud kaubavoog 329 tuhat tihumeetrit).

Aruandeaasta olulised sündmused

Puiduturu konjunktuur oli lõppenud majandusaastal ebastabiilne. Puidu nõudlus sise- ja eksportturgudel suurenes. Tooraine hindades toimus majandusaasta jooksul tõuse ja languseid. Pikaajalised suhted ostjatega tagasid stabiilse müügi.

Ettevõtte majandustegevust hooajalisus ja majandustegevuse tsüklilisus oluliselt ei mõjutanud.

Riskide juhtimine

Ettevõtte juhtkond teostab pidevat järelevalvet, hindab ja püüab näha ette võimalikke riske, mis võivad avaldada olulist mõju ettevõtte tegevusele ja finantstulemustele.

- Klientide risk. Jälgitakse, et suurt osa käibest ei kataks üksikud kliendid ja segmendid. Selle riski vähendamiseks otsitakse uusi kliente.

- Intressi- ja valuutakursside muutumise risk. Intressimäärariskid puuduvad, kuna ettevõttel ei ole laene ega liisinguid. Valuutariskide vältimiseks on ettevõtte sissetulevad ja väljaminevad rahavood samas valuutas.

Plaanid käesolevaks majandusaastaks - väljakujunenud tegevuse jätkusuutlikkuse kindlustamine; - heade suhete hoidmine klientide, ostjate ning tugiteenuste osutajatega; - sihtturgude majanduse jahenemise mõjude jälgimine võimalikuks tegevuse operatiivseks korrigeerimiseks.

LIGNATOR LOGISTIKA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.