Rohkema info nägemiseks:

GARTNERGRUPP OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud mitmekülgsetele ehitus- ja haljastusteenustele, hõlmates alates tänavakivide paigaldusest, kaeve- ja pinnasetöödest kuni teedeehituse, üldehituse- ja remonditöödeni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

GartnerGrupp OÜ on ettevõte, mille pikaajaline kogemus tagab alati suurepärase kvaliteedi ja professionaalsuse. Meie pühendunud meeskond on spetsialiseerunud mitmetele valdkondadele, olles Sinu usaldusväärne partner haljastustöödel, maastiku kujundusel, teedeehitusel ja paljudes teistes valdkondades.

Sinu aia heaolu on meie prioriteet. Alustades kujundusest ja projekteerimisest ning lõpetades niitmise ja istutamisega, hoolitseme iga detaili eest. Meie kogenud meeskond tagab, et Sinu aed peegeldaks Sinu unikaalseid soove ja vajadusi. Oleme tuntud oma kvaliteetse tänavakivide paigalduse poolest. Enne tööde alustamist pakume konsultatsiooni, et veenduda projekti täpsest teostamisest. Meie eesmärk on tagada mitte ainult visuaalne nauding, vaid ka vastupidavus ja funktsionaalsus.

Pakume mitmekülgset valikut kaeve- ja pinnasetöid, alustades planeerimisest kuni platside ettevalmistuseni välja. Olgu tegemist suuremahuliste projektide või väiksemate ülesannetega, oleme valmis vastu võtma igasuguseid väljakutseid. Meie kuldsete kätega spetsialistid võtavad enda hoole alla Sinu teede hoolduse, teostades teedeehitust ja asfalteerimist. Tagame tee püsiva kvaliteedi ja vastupidavuse.

Arvestades Sinu soove ja vajadusi, teostame üldehitus- ja remonditöid. Alates väiksematest lammutustöödest kuni erinevate sisemiste töödeni, oleme valmis Sinu kodu või äri paremaks muutma. Talvisel ajal pakume usaldusväärset lumekoristust ja lükkamist teedelt ning raskesti ligipääsetavatest kohtadest. Nii saad muretult nautida talverõõme, teades, et Sinu vara on meie hoolde usaldatud.

Võtke meiega ühendust aadressil info@gartnergrupp.ee või helistage +372 512 4060, et arutada oma järgmist projekti või küsida hinnapakkumist. Kujundame koos GARTNERGRUPP OÜ-ga tulevikku.

UURI LISAKS

GARTNERGRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristi

Olen äärmiselt rahul GartnerGrupp OÜ poolt tehtud haljastustöödega.

- Jaan

Suurepärane tänavakivide paigaldus ja professionaalne teenindus

- Marko

Kaeve- ja pinnasetööd sujusid kiirelt ja tõhusalt. Väga meeldiv kogemus!

5 nõuannet jätkusuutlikuks maastikukujunduseks

Jätkusuutlik maastikukujundus on meetod, mis püüab luua esteetiliselt meeldiva välimusega väliskeskkonda, minimeerides samal ajal ökoloogilist jalajälge. Eestis, kus loodusmaastik on metsade, soode ja rannikualade mosaiik, on jätkusuutlikud praktikad mitte ainult kasulikud, vaid hädavajalikud riigi ainulaadse bioloogilise mitmekesisuse ja loodusliku ilu säilitamiseks. Kohalik taimedevalik Kohalike taimede valimine oma maastikuprojektide jaoks on jätkusuutlikkuse seisukohalt ülioluline. Need taimed on kohandunud kohaliku kliima ja mullatingimustega, vajades vähem vett, väetist ja pestitsiide.

Dropdown

kõik artiklid

Talvine hooldus: Kuidas hoida teed puhtad ja turvalised?

Kui elavhõbeda tase langeb ja maastik kaetakse valge vaibaga, muutub teede turvalisena ja puhtana hoidmine ülioluliseks. Talvine tee hooldus ei ole ainult mugav
ssb.ee
Kui elavhõbeda tase langeb ja maastik kaetakse valge vaibaga, muutub teede turvalisena ja puhtana hoidmine ülioluliseks. Talvine tee hooldus ei ole ainult mugavuse küsimus; see on kriitiline teenus, mis tagab juhtide ohutuse ja igapäevaelu sujuva toimimise. Korrektne talvine tee hooldus on hädavajalik õnnetuste ärahoidmiseks, hädaabiteenuste liikumise hõlbustamiseks ja talvise ilma majandusliku mõju minimeerimiseks. See on keeruline ülesanne, mis nõuab planeerimist, koordineerimist ja õigeid ressursse. Ettevalmistused enne talve Enne talve saabumist on hädavajalik hinnata ja parandada kõiki

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.