Rohkema info nägemiseks:

PROJEKTITEENUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 565; jälgijaid - 23. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta PROJEKTITEENUS OÜ kohta arvamuslugu!"

PROJEKTITEENUS OÜ hetkeolukord

Juba 565 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 23 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Projektikoolitus- ja arenduskeskus keskendub põhiliselt kõrgtasemel täiendkoolituste, lisateenustena ka ettevõtte põhikoolitajana tegutseva juhatuse liikme poolt koostatud õpikute ja õppematerjalide müügile, projekti- ja ettevõtluskonsultatsioonide ning projektikirjutamise teenuste pakkumisele. Täiskasvanutele suunatud täiendkoolitusi pakutakse nii ettevõtluse, projektiarenduse, projektide kirjutamise, projektitarkvara, turunduse kui ka ajajuhtimise valdkonnas. Koolituste kaudu saavad sihtgrupid – nii alustavad ettevõtjad kui ka tegutsevate ettevõtete juhid ja projektijuhid – professionaalset tuge nii äriplaanide, turundusplaanide, projektide, eelarvete, finantsprognooside, planeerimisprogrammides ajagraafikute koostamiseks ja projektitoetuste taotlemiseks.

Projektiteenus OÜ on pikaajaline Eesti Töötukassa koolituspartner.

Suurim osa sise- ja avatud koolituste sihtgruppidest on projektide kirjutamise, arendamise või hindamisega tulevikus või senises töös kokku puutuvad töötajad ja projektijuhid ning tulevased või tegutsevad ettevõtjad. Enamus neist on pikalt tööturul tegutsenud või tööturule esmakordselt või taas sisenevad täiskasvanud, kes soovivad areneda senise töökogemuse baasil ettevõtjaks või soovivad muuta karjääri – näiteks uudistoodetega või innovaatiliste aspektidega äriideede või hea kasvupotentsiaaliga uute teenuste sihtgruppide kaasamisega. Oluliseks eeliseks on ettevõttel tugev, valdkonnaspetsiifiline tootearendus ning konkurentsieeliste edasiarendus kliendi plaanitavas tegevusvaldkonnas alustava ettevõtja ärimudeli arenduses.

Koolitus- ja projektiarenduskeskuse suurimaks konkurentsieeliseks ning parimaks tulemusnäitajaks võib pidada seda, et seni on kõik kliendid koolituse käigus koostatud projektidele ja äriplaanidele saanud rahastuse (kui taotlejad ja tegevusvaldkond on vastanud toetuse saamise põhitingimustele).

Ettevõtte omanik, juht ja koolitaja on oma ala ekspert – olnud Eesti pikaajalisemaid projektivaldkonna arendajaid nii projektijuhtimise kõrgkooliõppekava loojana, selle juhina ning 16 aastat mitmete kõrgkoolide projektijuhtimise õppejõuna. Ettevõtte juht on ka Eestis projektivaldkonna aktiivne arendaja: projektijuhtimise käsiraamatute ja kõrgkooliõpikute autorina, projektijuhtimise kutsestandardi loojana kui ka kutsekomisjoni liikmena. Põhiõpikut on nüüdseks ilmunud 5 trükki ning osa sellest müüdud ka Projektiteenus OÜ poolt müüdud nii sisekoolituste kui ka avalike koolituste süsteemse ja praktilist tervikprojekti sisaldava põhiõppematerjalina. Nimetatud õpikud on hinnatud ka teiste koolitajate ja õppeasutuste poolt - need on kasutusel üle Eesti nii kõrgkoolides, kutseharidusasutustes kui ka üldhariduskoolides.

Koolituskeskuse missioon on aidata kaasa Eesti ettevõtluse ja innovatsiooni arengule nii ettevõtte enda teenuste ja toodete kui ka loodavates kliendiettevõtetes Projektiteenus OÜ professionaalsel toel arendatavate, turul pakutavatest suurema lisandväärtusega teenuste ja toodete paremale regionaalsele kättesaadavusele nii Eestis kui ka muudes riikides; samuti pakkuda professionaalset tuge jätkusuutlike, uuenduslike ettevõtete ning eelisarendatavates valdkondades arengutõukeid võimaldavate, innovaatiliste arendusprojektide loomisel ja edukal elluviimisel.

Ettevõtte konsultatsiooniteenuste eesmärgiks on konsulteerida ettevõtte alustamise, ekspordi või laiendamisega seotud investeeringute, toetusvõimaluste ja muude rahastamisvõimaluste otsimisele.

Käive ja kasum 2022. aasta lõpuks müügikäive oli 36 802€ ja kasum 875€..

Personal 2022.a. oli tööjõukulud 10 093 eurot. Töötajate arv on üks.

Investeeringud 2022. a põhivara soetustesse investeeritud ei ole.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Koolitus- ja projektiarenduskeskuse eesmärgiks on ka 2023. aastal professionaalse toe ja individuaalse juhendamise kaudu luua kvaliteetsete ja põhjalike äriplaanide ja projektidega rahastamisvõimalused ja eeldused jätkusuutlike, uuenduslike ja/või hea ekspordipotentsiaaliga ettevõtete loomiseks ning Eesti arengule kaasa aitavate projektide elluviimiseks. 2022. aasta eesmärk on, et Projektiteenus OÜ toel loodud ettevõtted ja projektid parandavad teenuste kättesaadavust ning leevendavad turuvajadusi teenuste, toodete ja projektide kaudu ka riiklikult eelisarendatavates valdkondades ning loovad uusi töökohti piirkondades, kus tööpuudus on suur. Sihiks on, et klientide e-teenusi arendavate uudsete ärimudelite kaudu aidatakse kaasa ka Eesti kui e-riigi arengule ning selle riikliku eelise säilitamisele ja tugevdamisele.

Üheks eesmärgiks on olnud parandada likviidse vara suurendamisega jätkusuutlikkust ja toimetulekuvõimalusi majanduse jahtumise ja languse perioodil.

Kõige suurem välisrisk ehk ärikeskkonna negatiivne mõju on majanduslangus ja Covid uued lained ja piirangud, mis mõjutab enim täiendkoolitustele (eriti kontaktõppele) seatud piiranguid. Antud tegevuskeskkonna välisriski maandab see, et Projektiteenus OÜ oluliseks sihtgrupiks on ka töötud, kelle arv majanduslanguse ajal tõuseb, ning kes vajavad konkurentsivõime tõstmiseks ja tööturule uuesti sisenemiseks

PROJEKTITEENUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.