Rohkema info nägemiseks:

SELAGO SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud mitmekülgse tehnikapargi rentimisele, pakkudes kõrgekvaliteedilisi masinaid alates lumekoristusest kuni ehitustöödeks ja pinnaseveoks vajalikeni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes pakub tipptasemel teenuseid mõistlike hindadega, siis olete jõudnud õigesse kohta. Selago Service OÜ on valdkonna juht alates 2007. aastast ning meie eesmärgiks on pakkuda mitte lihtsalt teenindust, vaid kogemust, mis muudab Teie ettevõtte tegevuse sujuvamaks ja efektiivsemaks.

Meie meeskond on pühendunud sellele, et tagada Teie täielik rahulolu. Korrapäraselt hooldatud masinapark on meie visiitkaart. Oleme uhked oma korras masinate üle, mis on pideva järelvalve all ja täielikult kindlustatud. See tähendab, et saate keskenduda oma ettevõtte arendamisele, teades, et vajalik tehnikapark on alati Teie teenistuses.

Kui otsite võimalust vähendada kulusid tehnikale, mida vajate ainult perioodiliselt, on meie masinate rentimine ideaalne lahendus. Teil ei ole vaja muretseda masinate ostmise või täiendava personali palkamise pärast. Meie teenuste abil saate efektiivselt planeerida oma finantsressursse, lastes meil hoolitseda tehnikapargi eest.

Selago Service OÜ on rohkem kui lihtsalt teenusepakkuja. Oleme Teie usaldusväärne partner, kes mõistab Teie vajadusi ja pakub kohandatud lahendusi. Meie pikaajaline kogemus, rahulolevad kliendid, tipptasemel masinad ja meie meeskonna ekspertiis räägivad enda eest. Me ei paku mitte ainult teenust, vaid loome ka suhteid, mis kestavad.

Olenemata sellest, kas vajate masinaid lumekoristuseks, ehitustöödeks või pinnase veoks, leiame Teile sobiva lahenduse. Meie masinapark koosneb üle 10 erineva masinatüübi, tagades, et leiate alati just selle, mida vajate. Ärge jätke võimalust kasutamata – võtke meiega ühendust juba täna ja laske meil näidata Teile, kuidas saame muuta Teie ettevõtte tegevuse tõhusamaks ja kulutõhusamaks.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

SELAGO SERVICE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kairi T.

Suurepärane teenindus ja kiire reageerimine meie vajadustele! Olen äärmiselt rahul ja soovitan kõigile!

- Mart B.

Selago Service OÜ masinad on alati töövalmis seisundis. Suurepärane kogemus ja usaldusväärne partner!

- Taavi J.

Nende professionaalne meeskond aitas meil optimeerida kulusid ja suurendada meie projekti tõhusust. Väga rahul!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SELAGO SERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Selago Service on Eesti ettevõte, mis on pühendunud kaeve- ja planeerimistöödele ning lume koristusele. Lisaks pakub ettevõte ka transporditeenust. Asutatud 29. mail 2007. aastal, on Selago Service järjepidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid.2022. aastal näitas OÜ Selago Service märkimisväärset kasvu, kus müügitulu ulatus 2 656 169 euroni. See on võrreldes eelmise aasta, 2021. aastaga, 66% rohkem. See suur kasv näitab ettevõtte pühendumust oma tegevusvaldkonnale ja klientidele. Lisaks müügitulu kasvule suurenes ka ettevõtte

Dropdown

kõik artiklid

Selago Service OÜ - teie usaldusväärne partner ehitusprojektide elluviimisel

Ehitusprojektide elluviimine võib olla keeruline ja nõuda palju ressursse, kuid Selago Service OÜ on usaldusväärne partner ehitusprojektide elluviimisel. Meie k
ssb.ee
Ehitusprojektide elluviimine võib olla keeruline ja nõuda palju ressursse, kuid Selago Service OÜ on usaldusväärne partner ehitusprojektide elluviimisel. Meie kvaliteetne ehitustehnika rentimine ja seotud teenused on mõeldud selleks, et aidata klientidel saavutada oma projekti eesmärke ja tagada selle edukas lõpuleviimine. Selago Service OÜ masinapark sisaldab mitmekülgseid masinaid, mis on võimelised täitma erinevaid ülesandeid, näiteks laadur-ekskavaatorid, minilaadurid, ekskavaatorid, kallurid ja palju muud. Meie masinad vastavad kõrgetele standarditele, tagades seeläbi, et klientide

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.