Rohkema info nägemiseks:

TALLERMAA ENTERTAINMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 833; jälgijaid - 28. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TALLERMAA ENTERTAINMENT OÜ kohta arvamuslugu!"

TALLERMAA ENTERTAINMENT OÜ hetkeolukord

Juba 833 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 28 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Aasta 2023 oli käibe poolest samas suurusjärgus, mis 2022. Erinevus oli selles, et kui toona oli koostööpartneriks Šveitsi kosmeetikaettevõte

Dermalab A.B., siis eelmise aasta märtsist detsembrini oli selleks Tallinnas resideeruv hulgimüügifirma Oribalt Tallinn AS, mille osa kogukäibest moodust pisut üle kolmandiku. Paraku lõppes ka see projekt aasta lõpu seisuga ning hetkel käivad uute koostööpartnerite otsingud.

Suure osa käibest – 41% - moodustasid erinevatest koolitustest teenitavad tulud. Mälu- ja keskendumistreeningute suurimaks koostööpartneriks on juba viimased 6-7 aastat olnud Sihtasutus Tartu Ülikooli Kliinikum, kellega toimuvad regulaarsed koolitused 7-8 korda aasta jooksul.

Kunagine peamine koostööpartner Kiirlugemine.ee OÜ (endise nimega Kiirlugemiskool OÜ) on muutunud peaaegu olematuks. Küll aga on pideva sotsiaalmeedia postituste, podcastides esinemiste ja tavameedias ülesastumiste tagajärjel pidevalt nii uusi kui ka juba vanu kliente, kes erinevaid treeninguid soovivad. Näiteks on mitmed ettevõtted soovinud meeldejääva müügi, aga ka pimekirja koolitust. Kuna tagasiside on endiselt väga hea, siis pöördutakse ikka uuesti.

Lisaks on aina suuremat osa koolitustest suunatud haridusasutustele. Iga aasta kevadel saadame nii koolidele kui lasteaaedadele koolituspakkumisi ning väga paljud asutused leiavad võimalusi kutsuda kas lastele, õpetajatele või ka lastevanematele rääkimast mälust, õppimisest ning tänapäevasest digitehnoloogia mõjust.

Huvitaval kombel ostetakse endiselt ka 2019.aasta lõpus ilmunud raamatut “Ajulugu”. Endiselt käivad ettevalmistustööd uue raamatu “Mälu ja õppimine” kirjutamiseks. Kirjastus “Helios” ootab pikisilmi, aga käsikirja loomine on veel pooleli.

Veerand ettevõtte käibest tuli õhtujuhtimistest, seminaride modereerimistest ja suvepäevade juhtimistest.

Võetud lühiajalise laenu tagasimaksed toimuvad üsna regulaarselt ja kohustus on vähenenud märgatavalt. Tööd selle lõplikuks tasumiseks tuleb veel aga palju teha.

Kolmas töökoht on projektipõhine. 2024.aastal on näha uusi arenguid selles suunas.

Palju tuleb investeerida turunduse peale. Seni oleme püüdnud seda teha võimalikult väheste rahaliste kulutustega. Uue aasta eesmärkideks on podcasti/videcasti “Mälucast” tootmine ja raamatu käsikirjale keskendumine.

TALLERMAA ENTERTAINMENT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.