Rohkema info nägemiseks:

JCO DESIGN FACTORY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Jco Design Factory on loovstuudio, mis keskendub brändingu, visuaalse identiteedi ja kunstilise suuna loomisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

JDF on disainistuudio, mille asutajaks on disainer Jaakko Matsalu. Meie teenused hõlmavad mööbli- ja tootearendust, brändi arendust ja graafilist disaini. Jaakko Matsalu on tegutsenud professionaalse disainerina alates 1998. aastast ning on lõpetanud Eesti Kunstiakadeemia. Tema tööd on pälvinud auhindu ja nominatsioone ning neid on esitletud graafika- ja tootearenduse näitustel Tallinnas, Stockholmis, Pariisis ja mujal. Meie portfoolio sisaldab erinevate graafiliste tööde ja toodete näidiseid, millest osa on valminud koostöös teiste disainiettevõtetega üle maailma.

Funktsioon. Tasakaal. Täiuslikkus.

Funktsioon

Meie disaini aluseks on funktsionaalsus. Iga meie loodud toode ja disainielement on kavandatud nii, et see täidaks oma eesmärki ja pakuks kasutajale maksimaalset mugavust ja efektiivsust. Usume, et hea disain peab olema praktiline ja kasutajasõbralik.

Tasakaal

Tasakaal on oluline nii esteetilises kui ka praktilises mõttes. Meie töödes peegelduvad harmoonilised proportsioonid, hoolikalt valitud materjalid ja läbimõeldud värvilahendused. Püüame luua disaine, mis on visuaalselt meeldivad ja emotsionaalselt rahuldustpakkuvad.

Täiuslikkus

Täiuslikkus on meie eesmärk kõigis projektides. Paneme suurt rõhku detailidele ja kvaliteedile, et tagada meie klientidele parim võimalik tulemus. Olgu tegemist mööbli, tootearenduse, brändi arenduse või graafilise disainiga – meie eesmärk on luua täiuslikke lahendusi, mis vastavad kõrgeimatele standarditele.

Koostöö ja kogemus

Meie töö on sageli valminud koostöös teiste disainiettevõtetega erinevatest riikidest. Usume, et koostöö ja erinevate perspektiivide ühendamine aitab luua innovaatilisi ja unikaalseid lahendusi. Meie kogemus ja mitmekesine portfoolio on tõendiks meie pühendumusest ja võimekusest pakkuda kõrgetasemelist disaini.

Meie filosoofia

JDF-i filosoofia põhineb lihtsusel ja puhtusel. Usume, et disain peaks olema läbimõeldud ja selge, aidates ettevõtetel ja toodetel eristuda konkurentidest. Meie töö peamine eesmärk on luua väärtust ja aidata klientidel saavutada nende eesmärke läbi tõhusa ja kauni disaini.

Meie pühendumus funktsioonile, tasakaalule ja täiuslikkusele tagab, et iga projekt, mille kallal töötame, on parim võimalik lahendus teie vajadustele ja ootustele.

kodulehele

JCO DESIGN FACTORY OÜ kontaktid

Kunstiline juhtimine: loovuse ja innovatsiooni sümbioos

Kunstiline juhtimine on protsess, mis hõlmab brändi visuaalse ja loomingulise suuna määramist ning selle elluviimist. JDF-is töötame globaalse haardega brändide ja algfaasis olevate idufirmadega, pakkudes neile kunstilist juhtimist igas nende teekonna etapis. Meie klientide mitmekesisus ja valdkondade paljusus hoiavad meid pidevalt mõtlemas, õppimas, väljakutseid esitamas ja küsimusi esitamas. Selline lähenemine tagab, et lähme igale projektile avatud, interdistsiplinaarse ja vaba mõtteviisiga. Globaalsed brändid ja idufirmad Oleme uhked, et saame töötada nii suurte rahvusvaheliste

Dropdown

kõik artiklid

Bränding: lihtsus, ilu ja eesmärgipärasus

Usume, et edukad brändid on lihtsad, kaunid ja eesmärgipärased. Meie töö ühendab need põhimõtted, et kujundada iga loominguline valik, mida teeme. JDF-is aitame
ssb.ee
Usume, et edukad brändid on lihtsad, kaunid ja eesmärgipärased. Meie töö ühendab need põhimõtted, et kujundada iga loominguline valik, mida teeme. JDF-is aitame teil luua visuaalse identiteedi, logotüübi ja brändi visuaalsed elemendid, mis on meeldejäävad igas digitaalses, trükises või visuaalses meedias. Meie eesmärk on panna kujutlusvõime kõigi oma tegevuste keskmesse ning anda nõu, kuidas kõige paremini muuta ideed brändi väärtusteks. Lihtsus Lihtsus on eduka brändi üks peamisi tunnuseid. Lihtsad ja selged brändielemendid aitavad sõnumil jõuda sihtgrupini kiirelt ja tõhusalt. Liigne

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.