Rohkema info nägemiseks:

NIGUL CONSULT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume spetsialiseeritud koolitust ja nõustamist aktiivsete müügitehnikate, läbirääkimisstrateegiate, olukorra juhtimise, meeskonna juhtimise, klienditeeninduse ja peamiste kontohaldusprogrammide valdkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus võimalused kohtuvad tulemuslikkusega, ja kus teie ärialased püüdlused muutuvad saavutusteks. Nigul Consult OÜ-s ei ole me lihtsalt konsultatsioonifirma; me oleme teie arengupartnerid, pühendunud teie võimaluste tõstmisele ja tulemuslikkuse muutmisele.

Meie missioon on selge: pakkuda spetsialiseeritud koolitusi ja konsultatsioone, mis viivad teie meeskonna uuele tasemele. Keskkonnas, kus on fookuses aktiivsed müügitehnikad, läbirääkimisstrateegiad Chris Vossi poolt, Grant Cardone'i müügisoovitused, situatsiooniline juhtimine, meeskonnajuhtimine, klienditeeninduse tipptase ja oluliste kliendikontode haldamise programmid (KAM), kohandame oma teenuseid vastavalt teie ainulaadsetele vajadustele.

Meie lähenemine on praktiline ja tulemustele orienteeritud. Me usume koostöö jõusse – 'kaks pead on paremad kui üks' – ja meie ekspertide meeskond on siin, et juhendada teid igal sammul teie äriteekonnal. Alates 4MAT-põhistest koolitusstruktuuridest kuni sisukate videonippideni ja reageeriva Q&A toeni, pakume ressursse, mis ei ole ainult informatiivsed, vaid ka muutust esilekutsuvad.

Meie kliendid on kõige tähtsamad. Oleme uhked pikaajaliste suhete loomise üle, mis põhinevad usaldusel, tipptasemel ja võrdsetul teenindusel. Olgu teie eesmärgiks teritada oma meeskonna oskusi, parandada klienditeenindust või omandada läbirääkimiskunsti, meie eritellimusel loodud kursused ja konsultatsiooniteenused on mõeldud tulemuste saavutamiseks.

Ärge võtke meid lihtsalt sõna-sõnalt; kogege erinevust Nigul Consult OÜ-ga. Uurige meie veebilehte, et rohkem teada saada meie teenustest, tutvuda meie meeskonnaga ja lugeda rahulolevate klientide tunnistusi. Kui olete valmis astuma järgmise sammu edu suunas, võtke meiega ühendust – me oleme siin, et aidata teil saavutada oma eesmärke.

Nigul Consult OÜ-ga ei ole asi ainult eesmärkide saavutamises; see on uute seadmises. Alustagem seda teekonda koos ja muutkem teie tulemuslikkus erakordseks. 

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

NIGUL CONSULT OÜ kontaktid

5 peamist õppetundi grant cardone'i müügistrateegiatest

Grant Cardone on tuntud müügiguru, kelle strateegiad on revolutsiooniliselt muutnud professionaalide lähenemist müügile. Maailmas, kus müügikunst on äriedu jaoks hädavajalik, on efektiivsete müügistrateegiate mõistmine ja rakendamine võtmetähtsusega. See blogipostitus sukeldub viide olulisse õppetundi Grant Cardone'i müügifilosoofiast, mis võivad muuta teie müügilähenemist. Õppetund 1: 10X reegel 10X reegel on kontseptsioon, mis julgustab inimesi seadma eesmärke, mis on 10 korda suuremad kui nad usuvad, et suudavad saavutada, ja võtma ette tegevusi, mis on 10 korda suuremad kui nad usuvad,

Dropdown

kõik artiklid

Läbirääkimiste kunsti valdamine chris vossi tehnikate abil

Läbirääkimine on kunst, mis nõuab psühholoogia, ajastuse ja strateegia kombinatsiooni. Üks mõjukamaid isikuid läbirääkimiste maailmas on Chris Voss, endine FBI
ssb.ee
Läbirääkimine on kunst, mis nõuab psühholoogia, ajastuse ja strateegia kombinatsiooni. Üks mõjukamaid isikuid läbirääkimiste maailmas on Chris Voss, endine FBI pantvangiläbirääkija, kelle tehnikad on revolutsiooniliselt muutnud professionaalide lähenemist kõrge panusega aruteludele. Selles blogipostituses sukeldume Chris Vossi filosoofiasse ja meetoditesse, et aidata teil läbirääkimiste kunsti valdada. Chris Vossi läbirääkimistehnikate taga olev filosoofia Vossi filosoofia tuumaks on mõistmine, et läbirääkimised ei ole lahing, vaid avastamisprotsess. Eesmärk on paljastada võimalikult palju

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.