Rohkema info nägemiseks:

PUUDUV LÜLI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud laiale valikule torustike teenustele alates paigaldistest kuni avariiremondi ja hoolduseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast meie ekspertide torulahenduste maailma, kus iga toru, iga liide ja iga veetilk on käsitletud suurima hoole ja täpsusega. Puuduv Lüli OÜ juures ei ole me lihtsalt torumehed; me oleme teie rahu valvurid, tagades, et iga kraan voolab sujuvalt ja iga äravool on puhas.

Alates meie asutamisest 2008. aastal oleme pühendunud tipptasemel sanitaartööde ja toruteenuste pakkumisele nii kodudele kui ka ettevõtetele. Meie oskuslik meeskond toob lauale aastatepikkuse kogemuse, koos sügava mõistmisega torusüsteemide keerukusest. Olgu teil kiire leke, kangekaelne ummistus või vajate põhjalikku süsteemi ülevaatust, oleme valmis pakkuma kiireid ja usaldusväärseid lahendusi.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Me spetsialiseerume kõikehõlmavatele toruteenustele, alates paigaldusest kuni hädaabi remontide ja hoolduseni.' See missioon ajendab meid pakkuma laia valikut teenuseid, sealhulgas kuumaveekatelde paigaldamist, remonti ja hooldust, kanalisatsiooni ummistuste kõrvaldamist ja palju muud. Oleme uhked oma võime üle lahendada iga toruprobleem, tagades, et teie keskkond on turvaline, mugav ja tõhus.

Kvaliteet on meie äri nurgakivi. Me kasutame ainult parimaid materjale ja viimaseid tehnikaid, et tagada meie töö vastupidavus ajaproovile. Kuid see, mis tõeliselt eristab meid, on meie pühendumus teie usalduse võitmisele. Meie loosung, 'Voolab kvaliteediga, pitseeritud usaldusega!', võtab kokku meie pühendumuse mitte ainult teie ootuste täitmisele, vaid ületamisele.

Kutsume teid meiega ühendust võtma, arutama oma konkreetseid vajadusi ja avastama täiuslikku lahendust oma toruprobleemidele. Täname, et külastasite meie veebisaiti, ja ootame võimalust teid teenindada ning näidata, miks Puuduv Lüli OÜ on teie torulahenduste puuduv lüli.

Teenusepäringute või konsultatsiooni ajastamiseks võtke meiega ühendust numbril +372 507 3572 või täitke meie veebivorm. Teie rahulolu on meie edu ja me oleme innukad tõestama, miks me oleme usaldusväärne nimi toruteenustes.

PUUDUV LÜLI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anne

Töö oli kiire ja korralik. Suur tänu!

- Jaak

Kiire reageerimine avariile.

- Kert

Väga professionaalne teenindus. Soovitan!

PUUDUV LÜLI OÜ tegevusaruanne 2022

Äriühing alustas tegevust 28.01.2008 a. Tegevusalad olid aiakaupade ja istikute turustamine, väikeveod ning sanitaartehnilised -ja ehitustööd. 2015 aastaks on tegevusaladeks jäänud sanitaartehnilised tööd ning vähesel määral toetava teenusena transport väikevedudena. 2015-2022 aastal laiendasime tegevust sanitaartehniliste teenuste pakkumisel. Investeeriti töövahenditesse. 2020-2021 aastal maailma tabanud pandeemia mõjutas äriühingu tegevust tugevalt. Aastakäive langes kolmandiku võrreldes 2019 aastaga, mistõttu ühingu kasum jäi väga väike. 2022 aastal tõusis käive võrreldes 2021 aastaga

Dropdown

kõik artiklid

Kodaniku juhend kanalisatsiooniummistuste vältimiseks

Kanalisatsiooni ummistused võivad tekkida mitmel põhjusel, sealhulgas rasva, juuste, seebijääkide ja võõrkehade kogunemine, mida ei tohiks tualetti loputada ega
ssb.ee
Kanalisatsiooni ummistused võivad tekkida mitmel põhjusel, sealhulgas rasva, juuste, seebijääkide ja võõrkehade kogunemine, mida ei tohiks tualetti loputada ega äravoolu valada. Aja jooksul võivad need materjalid koguneda ja takistada reovee voolu, põhjustades ummistusi. Levinud märgid, mis võivad viidata kanalisatsiooni ummistusele, hõlmavad aeglaselt tühjenevaid valamuid ja tualette, kohisevaid helisid äravooludest, ebameeldivaid lõhnu ja vett, mis tuleb tagasi duššidesse, vannidesse või keldritesse. Ennetavad meetmed koduomanikele Üks tõhusamaid viise kanalisatsiooni ummistuste

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.