Rohkema info nägemiseks:

ELVA LASTE- JA PEREKESKUS SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 843; jälgijaid - 17. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ELVA LASTE- JA kohta arvamuslugu!"

ELVA LASTE- JA PEREKESKUS SA hetkeolukord

Juba 843 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 18 korda.

Tegevusaruanne 2022

SA Elva Laste- ja Perekeskus on Elva linna poolt 2012.aastal asutatud sihtasutus, mis osutab lastele ja peredele suunatud sotsiaal- ja alusharidusteenuseid. Kuna Elva linn oli sihtasutuse ainuasutajaks, teostab asutajaõigusi Elva Vallavolikogu.

SA Elva Laste- ja Perekeskus kuulub ühte konsolideerimisgruppi Elva vallaga ning Elva valla poolt asutatud sihtasutuste, mittetulundusühingute ning äriühingutega.

SA Elva Laste-ja Perekeskus pakub neljas peremajas ja ühes korteris asendushooldusteenust ning ühes korteris järelhooldusteenust.

Puudega lastele ning abivajavatele lastele pakutakse Sotsiaalkindlustusameti poolt tasustatavat sotsiaalse rehabilitatsiooni teenuseid. Rehabilitatsiooniteenusel on umbes 80 last, lisaks osutab nõustamis- ja rehabilitatsioonikeskus erinevaid nõustamis- ja tugiisikuteenuseid. Valla poolt suuantud peredele pakutakse tugiisikuteenust.

Vallaga 01.01.2021 sõlmitud 4-aastase halduslepingu alusel pakutakse Järve lasteaia neljas rühmas alusharidust (kuni 64 kohta). Neljast rühmast üks on rääkimisprobleemidega lastele mõeldud tasandusrühm, mis on hetkel Elva vallas ainus erirühm lasteaias.

2022.aasta oktoobris alustati uue teenuse pakkumisega, Pikk 26 aadressil alustas tegevust Perepesa.

Perepesa on ennetus- ja peretöökeskus, kus toetatakse laste ja perede heaolu läbi süsteemse ning järjepideva ennetustegevuse. Perepesa keskmes on pered alates lapseootusest kuni lapse kooliminekueani.

Asendushooldusteenuse ja järelhooldusteenuse osutamine toimub Elva linnas Kase 27 ja Järve 1 asuvates sihtasutusele kuuluvates neljas peremajas. Järelhooldusteenust osutatakse Elva linnas

Kirde 12-10 asuvas korteris. Lisaks on valla eestkostel olevalt eraisikult Elvas, Pikk 61-15 tasu eest rendile võetud korter asendushooldusteenuse osutamiseks.

Lasteaiateenuse osutamine toimub sihtasutusele kuuluvas hoonetekompleksis, mis asub aadressil

Elva linn, Järve 1. Nõustamis- ja rehabilitatsiooniteenuste osutamiseks on tasu eest renditud ruumid aadressil Kesk 12 ning kontoriruumid aadressil Kesk 17.

Perepesa tegutseb Elva vallale kuuluvates ruumides Pikk 26 teisel korrusel.

SA Elva Laste- ja Perekeskus eelarve maht oli 2022.aastal 1,5 miljonit. Sellest umbes poole moodustasid kulud asendushooldusele, teine pool aga lasteaia- ja rehabilitatsiooniteenustele.

Asutuses töötas 77 inimest, nendest osad käsunduslepinguga ja osalise koormusega. Töötajad jagunesid kolme erineva teenuse vahel laias laastus võrdselt.

2022.aasta detsembris alustati värskendusremonti Kirde 12-10 korteris, tööd lõppevad 2023.aasta veebruaris.

Järve 1 kinnistule valmis laululava projekt. Laululava on mõeldud lasteaia ürituste läbiviimiseks ja ka väiksemate avalike kultuurisündmuste korraldamiseks. Laululava ehituse rahastamiseks on plaan taotleda 2024.aastal toetust Leader-programmist.

Finantssuhtarvud Valem 2022 2021

Lühiajalise võlgnevuse Käibevara/lühiajalised 0,84 1,41 kattekordaja kohustused (kordades) (Koguvõlgnevus/varad)*100

Võlakordaja 14,47 11,99 (%-des)

Tegevustulud/Tegevuskulud

Tegevustulemlikkus 0,91 0,94 (kordades)

Võttes aluseks kohaliku omavalitsuse korralduse seaduse § 22 lg 1 p 24, § 35 lg 3, § 35 lg 4¹ , sihtasutuste seaduse § 43 p 1 ja § 48 lg 1, SA Elva Laste- ja Perekeskus põhikirja § 14 ja

ELVA LASTE- JA PEREKESKUS SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.