Rohkema info nägemiseks:

AGRILINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 887; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta AGRILINE OÜ kohta arvamuslugu!"

AGRILINE OÜ hetkeolukord

Juba 887 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022. a. kasutasin tootmiseks valdavalt omi ja osaliselt ka rendimaid. Maksin rendimaa omanikele rentti. Kasvatasin teravilja, otra, kaera, nisu, rapsi ja uba.

Tegin heina ja silo. Kasutasin tööde tegemiseks osaliselt teenust. Kasutasin renditööjõudu. Saak oli keskmine, osa teraviljast jäi kiduramaks ja kogusaak oli loodetust väiksem. Lattu jäi jääki eelmisest aastast. Teravilja kasvatamiseks sai ostetud väetist, taimekaitsevahendeid ja põllutöödeks traktoritele diiselkütust ja varuosi. Osutasin ka transporditeenust. Ostsin teravilja seemet külviks. Suuremad kogused vilja müüsin kokkuostjatele nagu Linas Agro OÜ, Hordeum OÜ,

Baltic Grain Trade OÜ ja Scandagra Eesti AS. Talvel müüsin veel teravilja kokkuostjatele ja mõne lihaveise. Raamarupidamise korraldamiseks ostsin sisse raamatupidamise teenust.

2023. aastal jätkan põllumajandustootmisega. Kevadel külvan teravilja, otra, uba ja sügisel talivilju. Puudutulevaid rahalisi käibevahendeid tuleb laenata. Suuremaid investeeringuid 2023. a. on Teraviljapunkri paigaldus koos elevaatoriga, 200 kw päikeseelektrijaama ehitus ja Magari küüni fassaadikatte vahetus. Tuleb teha mõningaid hoonete renoveerimistöid ja remonte. Teravilja pind jääb samaks. Lihaveiste arv jääb samaks, plaanin müüa rohkem loomi.

AGRILINE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.