Rohkema info nägemiseks:

KLINGER BALTIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete tihenduslahenduste pakkumisega hüdraulika- ja pneumaatikaseadmete ning märgistamis- ja vöötkooditehnoloogiate valdkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tööstusinnovatsiooni südames, kus täpsus kohtub vastupidavusega, seisab KLINGER Baltic OÜ kui kvaliteedi majakas hüdraulika- ja pneumaatikaseadmete maailmas. Meie teekond algas kvaliteedile pühendumisega ja kirglikkusega soorituse vastu ning kuigi meie lugu on aastates kirjutamata, on meie maine söövitatud meie toodete arvukates edukates rakendustes.

Meie tootevalik on meie asjatundlikkuse tunnistus. Alates meie kiud-, grafiit-, PTFE- ja metalltihendite vastupidavast vastupidavusest kuni meie O-rõngaste ja toetusseibide peene inseneritööni tagame me õhukindla efektiivsuse kõige nõudlikumates keskkondades. Meie võllitihendid, V-tihendid, pühkijad, soone- ja varretihendid ning tihendusrõngad on mõeldud dünaamilisteks rakendusteks, pakkudes võrdset usaldusväärsust.

Kui tuleb juttu märgistamis- ja vöötkooditehnikatest, on KLINGER Baltic OÜ sünonüümiks innovatsioonile. Meie etiketiprinterid ja hinnapüstolid on tehnoloogia esirinnas, pakkudes teenuseid mitmesugustele tööstusharudele alates hulgimüügist kuni jaemüügini. Meie märgistussüsteemid ulatuvad käsitsi tekstiilipüstolitest kuni keerukate neljavärviliste etiketiprinteriteni, tagades, et iga toode kannab kvaliteedi märki.

Meie ventiililahendused on loodud täpsusega, alates kuulkraanidest kuni liblikventiilideni, ja alates automaatventiilidest kuni reguleerventiilideni. Iga komponent on kavandatud teie süsteemidesse sujuvalt integreeruma, pakkudes kontrolli ja ohutust võrdses mõõdus. Meie kontrollventiilid, ohutusventiilid ja ajamid on vaiksed kaitsjad torustikus, tagades voolu ja kaitse ilma kompromissideta.

KLINGER Baltic OÜ-s oleme me rohkem kui tarnija; me oleme teie tööstuslike püüdluste partner. Me lõikame tihendeid teie spetsifikatsioonide järgi meie töökojas, tagades, et iga toode on kohandatud teie vajadustele. KLINGERi kaubamärgi ametliku esindajana kanname me ülemaailmse pärandi tõrvikut, tuues teieni tootevaliku, mis räägib köitvalt meie pühendumusest tipptasemele.

Meie valdkond on risttööstuslik ja mitmekülgne, meie haare on rahvusvaheline ja meie tootevaldkonnad on sama mitmekesised kui tööstusharud, mida me teenindame. Kutsume teid kogema KLINGER Baltic OÜ erinevust, kus iga tihend on kvaliteedi allkiri ja iga märk on tehnoloogilise võimekuse tunnistus.

Kontakt

KLINGER BALTIC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin R.

Suurepärased tooted ja professionaalne teenindus!

- Jaan T.

KLINGER Baltic OÜ oli minu tööstusharule ideaalne partner, nende tooted on alati vastupidavad ja usaldusväärsed.

- Liina P.

Täpselt seda, mida vajasin - kvaliteetne ja tõhus märgistamistehnika.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Milliseid tihendeid eelistada tööstuses ja miks?

Tööstuskeskkonnas, kus surve, temperatuur ja kemikaalid võivad olla äärmuslikud, on õigete tihendite valimine kriitilise tähtsusega. Tõhusad tihendid tagavad tiheduse, ohutuse ja töökindluse ning aitavad vähendada hoolduskulusid. Klinger Baltic OÜ, kogenud tihenduslahenduste ekspert, jagab siin mõningaid olulisi nõuandeid, mida arvestada tihendite valimisel tööstuses. Materjalide sobivus Erinevad tööstusharud ja rakendused nõuavad erinevaid tihendusmaterjale. Näiteks võivad kõrgtemperatuurilised keskkonnad nõuda fluoropolümeeridest tihendeid, samas kui kemikaalidega kokkupuutuvad

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas trükkimine ja graveerimine mõjutavad tööstuslikku tarneahelat ja kvaliteedikontrolli?

Tööstuslik märgistamine viitab meetoditele ja tehnoloogiatele, mida kasutatakse teabe toodetele või komponentidele trükkimiseks või graveerimiseks. See on tootm
ssb.ee
Tööstuslik märgistamine viitab meetoditele ja tehnoloogiatele, mida kasutatakse teabe toodetele või komponentidele trükkimiseks või graveerimiseks. See on tootmise kriitiline aspekt, mis tagab jälgitavuse, standarditele vastavuse ja kvaliteedikontrolli. Alates triipkoodidest kuni seerianumbriteni mängib esemetele märgitud teave olulist rolli kogu tarneahelas. Aastate jooksul on tööstuslik märgistamine arenenud algelistest käsitemplitest keerukate digitaaltrüki ja lasergraveerimissüsteemideni. Seda arengut on vedanud vajadus suurema täpsuse, kiiruse ja kohandatavuse järele erinevates

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.