Rohkema info nägemiseks:

PEOPAIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1344; jälgijaid - 11. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PEOPAIK OÜ kohta arvamuslugu!"

PEOPAIK OÜ hetkeolukord

Juba 1344 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Peopaik OÜ on 2008.a. asutatud ettevõte, mille põhitegevusalaks on toitlustamine. Ettevõte opereerib

Tartu Kohvikut, mis asub Soola tn. 3 esimesel korrusel ning korraldab lisaks igapäevasele kohvikuna tegutsemisele ka hotell Tartu klientide toitlustamist, mis hõlmab hommikusöögi pakkumist hotelli klientidele, grupitoitlustamist ja ka hotelli konverentsikeskust kasutavate klientide toitlustamist. Lisaks hotellikülastajatele on ettevõtte suuremateks klientideks lähedal asuvate ettevõtete töötajad, kellele pakutakse päevatoitlustamist ning inimesed, kes soovivad pidada sünnipäevi või muid tähtpäevi.

2022. majandusaastal taandus koroonaviiruse ja selle leviku takistamiseks kehtestatud meetmete mõju ettevõtte tegevusele ning uued väljakutsed olid seotud eelkõige tooraine ja energiahindade väga suure kasvuga. Nimetatud kulude kasvu keskkonnas oli ettevõte sunnitud kasumlikkuse säilitamiseks tõstma oluliselt klientide jaoks toodete müügihindu. Kuna sarnaseid otsuseid pidid vastu võtma ka ettevõtte peamised konkurendid, siis ei toonud see kaasa külastajate arvu olulist vähenemist. Samuti osutus väljakutseks surve tööjõukulude kasvuks, mille peamisteks põhjusteks on tööjõupuudus ja üleüldine kõrge infaltsioon riigis. Müügitulu õnnestus ettevõttel võrreldes eelneva majandusaastaga suurendada 30% ning samuti suurenes kasum.

2023.aasta peamiseks väljakutseks saab olema majanduslanguse, mis algas 2022.a. teises pooles, tingimustes kasumlikkuse säilitamine. Ettevõte plaanib 2023.a. esimeses poole suuremate investeeringutena kohviku saali osalist renoveerimist ja hotelli hommikusöögi väljastusseadmete väljavahetamist, et tagada külaliste jaoks pakutava teenuse kvaliteedi kasv.

Ettevõtte müügitulu 2022.a. oli 589 420 eurot (2021.a. oli 398 583 eurot) ning kasum

PEOPAIK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.