Rohkema info nägemiseks:

RAMPO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume ehitus- ja viimistlustöödele, pakkudes kvaliteetseid lahendusi, mis muudavad kodud ja ärihooned kauniks ja funktsionaalseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

RAMPO OÜ on tuntud kui ehitusettevõte, mis pühendub klientide rahuldamisele kvaliteetsete ehituslahendustega. Meie pikaajaline kogemus ja pühendumus tipptasemele muudavad meid usaldusväärseks partneriks igas ehitusprojektis.

Meie põhieesmärgiks on pakkuda professionaalset ja terviklikku ehitusteenust. Olgu tegemist uue hoone ehitamise, olemasoleva renoveerimise või katusetöödega, meie meeskond on valmis klientide ehitusvajaduste rahuldamiseks.

RAMPO OÜ paneb suurt rõhku kvaliteedile ja täpsusele igas teostatavas projektis. Meie eksperdid kasutavad ainult parimaid materjale ja järgivad rangelt ehitusstandarditeid, tagades sellega vastupidavad ja vastupidavad tulemused.

Teame, et ehitusprojektid võivad olla keerukad, seetõttu pakume klientidele tugevat projekti juhtimist ja nõustamist kogu protsessi vältel. See aitab tagada sujuva ja tõhusa ehituskogemuse.

RAMPO OÜ paneb klientide rahulolu esikohale. Meie meeskond kuulab hoolikalt klientide soove ja vajadusi ning kohandab ehituslahendused vastavalt sellele, tagades sellega, et klientide unistused saavad teoks.

Meie meeskond koosneb kogenud ehitusprofessionaalidest, kes on valmis keerukateks ja suuremahulisteks projektideks. Oleme uhked oma meeskonna kõrge oskustaseme ja pühendumuse üle.

RAMPO OÜ on teie usaldusväärne ehituspartner, kes suudab viia ellu projekte erinevates valdkondades. Olgu selleks kodu ehitamine, ärihoone renoveerimine või muud ehitustööd, meil on kogemused ja teadmised, et teie ehitusprojekt saaks teoks. Kui otsite professionaalset ja usaldusväärset ehitusteenust, siis võtke meiega ühendust ja laske meil aidata teil oma eesmärgid saavutada.

RAMPO OÜ - Teie partner ehitusmaailmas!

rampo.ehitus@gmail.com
+372 5656 1152

RAMPO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria K.

Nende siseviimistlustööd muutsid meie interjööri unistuste paigaks. Väga rahul!

- Andres T.

Vundamendi ja müüritööd olid kiired ja kvaliteetsed. RAMPO OÜ on usaldusväärne partner.

- Priit S.

Nende maalritööd tõid meie kodu seintele uue elu ja värvi. Suur tänu!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

RAMPO OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Rampo pakub remondi- ja ehitusteenuseid

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luua kaunis ja funktsionaalne sise- ja välisviimistlus?

Teie kodu viimistlusmaterjalid mängivad olulist rolli selle väljanägemises ja mugavuses. Õigesti valitud sise- ja välisviimistluslahendused võivad muuta teie ko
ssb.ee
Teie kodu viimistlusmaterjalid mängivad olulist rolli selle väljanägemises ja mugavuses. Õigesti valitud sise- ja välisviimistluslahendused võivad muuta teie kodu kauniks, hubaseks ja funktsionaalseks ruumiks. Selles artiklis uurime, kuidas luua kaunis ja funktsionaalne sise- ja välisviimistlus, mis vastab nii esteetilistele kui ka praktilistele vajadustele. Siseviimistlusmaterjalid mängivad olulist rolli ruumi välimuses ja tundes. Värv ja tapeet: Seinavärvid ja tapeedimustrid võivad luua ruumis erineva atmosfääri. Soojad toonid lisavad hubasust, samal ajal kui heledad värvid teevad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.