Rohkema info nägemiseks:

EVERSTER OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Everster on koostööpartneriks teie korterelamu terviklikul renoveerimisel ning seeläbi loome energiasäästliku ja kaunima elukeskkonna. Meie tegevusaladeks on rekonstrueerimine, kortermajade renoveerimine ja fassaaditööd.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Kes me oleme ja millega tegeleme?

Meie töökultuur väärtustab ja on pühendunud kindlustunde pakkumisele oma kollektiivile ning klientidele. Meid iseloomustab koostöövalmidus, kasvule ja õppimisele orienteeritus, positiivsus, autentsus, töökus ja sihikindlus. Oleme tulemustele ja efektiivsusele orienteeritud meeskond. Oma suhtlusega loome avatud, ausaid ja ehtsaid suhteid oma töötajate, klientide ja koostööpartneritega.

Meie saavutused räägivad enda eest – oleme soojustanud ja viimistlenud üle 270 000 m2 fassaade ning renoveerinud enam kui 100 korterelamut üle Eesti, millest 26 on saanud täieliku renoveerimise. Kredex SA toetusmeetmega renoveeritud kortermajade arvu poolest oleme Eestis esirinnas. Alates 2015. aastast oleme saanud üheks suurimaks krohvfassaadidega tegelevaks ettevõtteks Põhja-Eestis.

Meie teekond on olnud täis kasvu ja arengut. Alguses keskendusime eratellijatele ja fassaadide ehitamisele ning renoveerimisele, kuid aastatel 2012 ja 2013 võtsime suuna korteriühistutele ning need olid meie kasvuaastad. 2012. aastal ületasime esmakordselt 1 miljoni euro käibepiiri. Järgmistel aastatel jätkus tööde mahu ja käibe kasv ning teostasime mitmesuguseid keerukamaid fassaadilahendusi.

Everster OÜ eesmärgiks oli aastatel 2016 kuni 2019 pidevalt suurendada ettevõtte turuosa olemasolevatel turgudel ning keskenduda korterelamute komplekssele renoveerimisteenusele. Sel perioodil teostasime 23 Kredex SA toetusmeetmega terviklikku kortermaja renoveerimist ja ligi 100 000 m2 fassaade.

Lisaks ehitustegevusele tegelesime aastatel 2017 kuni 2020 kinnisvaraarenduse projektiga Tallinna hinnatud Kalamaja piirkonnas. See andis meile hindamatu kogemuse tulevasteks kinnisvaraprojektideks.

Aastast 2020 jätkame oma tegevust, keskendudes kortermajade renoveerimisele ja fassaaditöödele. Oleme ehitatud ligikaudu 30 000 m2 fassaade ja rekonstrueerinud 2 korterelamut. Oleme pühendunud kvaliteedi, professionaalsuse ja kliendisõbraliku teeninduse pakkumisele ning oleme uhked oma saavutuste üle Eesti ehitusmaastikul. Everster OÜ - teie usaldusväärne partner fassaaditööde ja renoveerimise valdkonnas!

Vaata rohkem

EVERSTER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Nad renoveerisid meie kortermaja fassaadi ja oli väga meeldiv meeskond.

- Tõnu T.

Maja soojustamine läks kiirelt ja sujuvalt. Soovitan.

- Epp E.

Meeldiv töömeeskond oli. Ning renoveerimine oli sujuv.

FOTOD! Auhinnatud korteriühistud renoveerisid räämas maja uhiuueks

Majaelanikud on rahul, sest kulud saadi alla ja maja saadi soojaks. Kõrvutades renoveerimise tulemusi teiste täisrenoveeritud majade saadaolevate andmetega, jääb silma muljetavalt väike energiatarbimine. Näiteks 2019. aastal aprillist kuni novembrini oli kaugkütte kulu põhimõtteliselt null,\" ütles Eesti Korteriühistute Liidu juhatuse liige Urmas Mardi auhinnatud KÜ Iirise 5 kohta.

Kai Maran

Dropdown

kõik artiklid

AUHIND. Eesti kõige paremini renoveeritud kortermaja asub Tallinnas Siili tänaval

Eesti korteriühistute liidu iga-aastane konkurss selgitab välja parimad ja tegusamad korteriühistud üle Eesti. Sel aastal tuli Tallinna kolm auhinda, sealhulgas
ssb.ee
Eesti korteriühistute liidu iga-aastane konkurss selgitab välja parimad ja tegusamad korteriühistud üle Eesti. Sel aastal tuli Tallinna kolm auhinda, sealhulgas ka Eesti edukaima renoveerimisprojekti auhind.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
Tammsaare tee 125, Tallinn
image
Siili 21, Tallinn
image
Kuuse 24, Tallinn
image
Kuuse 22, Tallinn
image
Kopli 6b
image
Kadaka tee 78d
image
Järveotsa tee 45, Tallinn
image
Iirise 5, Tallinn
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.