Rohkema info nägemiseks:

RAMINO ART OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kohandatud raamimisele, kunstiteoste restaureerimisele ja uuenduslikele kuvalahendustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Me spetsialiseerume kohandatud raamimisele, kunstiteoste restaureerimisele ja uuenduslikele esitluslahendustele. Kirg kunsti ilu säilitamise ja rõhutamise vastu on teinud meist kunstihuviliste ja professionaalide seas eelistatud sihtkoha.

Meie teekond algas visiooniga muuta traditsiooniline raamimiskogemus. Me usume, et raam teeb enamat kui lihtsalt ümbritseb pilti; see täiendab kunsti, tõstes selle uuele keerukuse tasemele. Seetõttu on meie stuudios üle 900 raami, mis on hoolikalt valitud, et sobida iga stiili ja eelistusega. Klassikalise puidu elegantsist kuni metalli nüüdisaegse modernsuseni on meie raamid kujundatud harmoneeruma teie hinnatud kunstiteoste ja peeglitega.

Kuid me ei piirdu ainult raamimisega. Meie oskusteave ulatub õlimaalide restaureerimiseni, kus me taastame hoolikalt vanade või kahjustatud kunstiteoste suursugususe. Meie LED-lahendused ja 3D-elemendid toovad traditsioonilistele väljapanekutele kaasaegse nüansi, valgustades teie kunsti viisidel, mida te poleks osanud ette kujutada.

Neile, kes soovivad oma lemmikpilte jäädvustada, tagab meie fotode ja lõuendite printimise teenus klassikute nagu Mona Lisa või Klimti Suudluse, samuti igale isiklikule pildile, mis teie südames erilist kohta hoiab, täiusliku reprodutseerimise. Ja kui on aeg esitluseks, pakuvad meie pildi riputussüsteemid õmblusteta ja stiilse viisi teie kunsti kodus või kontoris esitlemiseks.

RAMINO ART OÜ-s oleme uhked oma mitmekülgsuse üle. Meie raamimine ei piirdu ainult maalide ja peeglitega; oleme raaminud esemeid särkidest lusikateni, vappe ja isegi televiisoreid. Meie veebikataloogis on üle 1900 raami valiku, tagades, et leiate oma ainulaadsele esemele täiusliku paarilise.

Kvaliteet on kõige alus, mida me teeme. Me kasutame meie venituslattide jaoks esmaklassilist männipuitu, et minimeerida aja jooksul kõverdumist, ja hangime parima Ukraina lõuendid. Meie klaasivalikud ulatuvad kristallselgest kuni mittepeegeldava muuseumiklaasini, pakkudes teie kunstile optimaalset vaatamiskogemust.

Avastage raamimise kunsti RAMINO ART OÜ-ga. Uurige meie laiaulatuslikku kataloogi, konsulteerige meie ekspertidega ja laske meil raamida teie kunsti olemus. Võtke meiega ühendust juba täna!

RAMINO ART OÜ kontaktid

RAMINO ART OÜ tegevusaruanne 2022

2022 aastal oli ettevõtte põhitegevuseks piltide ja peeglite raamimisteenuste osutamine ja kunstitarvete müük. Tulevaste majandusaastate planeeritavateks arendustegevusteks on digitrükkimisteenuste pakkumine ja arendamine, raamimisteenuste ja kunstitarvete müügi turuosa laiendamine. 2022 aastal realiseerimise netokäive moodustas 195 105 eurot, mis on 1% võrra vähem kui eelmisel aastal. Aruandeaasta jooksul ei olnud investeeringuid ega uurimis- ja arendusprojekte ning lähitulevikus ei planeerita. 2022 majandusaasta raamatupidamisaruande koostamise perioodil olulisi sündmusi ei olnud.

Dropdown

kõik artiklid

Säilitamiskunst: raamimistehnikad pikaealisuse tagamiseks

Kunsti säilitamine on kunstiteoste terviklikkuse ja väärtuse säilitamise oluline aspekt aja jooksul. Korralik raamimine ei ole ainult esteetiline; see on säilit
ssb.ee
Kunsti säilitamine on kunstiteoste terviklikkuse ja väärtuse säilitamise oluline aspekt aja jooksul. Korralik raamimine ei ole ainult esteetiline; see on säilitamisprotsessi kriitiline komponent, pakkudes kaitset ja pikaealisust armastatud teostele. RAMINO ART OÜ-s mõistame, et õige raam võib teha suure erinevuse teie investeeringu kaitsmisel ja tagada, et seda saab nautida põlvest põlve. Kunstiteosed on haavatavad mitmesuguste kahjustavate tegurite suhtes, sealhulgas UV-valgus, niiskus, temperatuurikõikumised ja saasteained. Need elemendid võivad põhjustada tuhmumist, värvimuutust ja nii

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.