Rohkema info nägemiseks:

LOCK FORCE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Lock Force OÜ on 2010. aastal asutatud lukkude ja lukutarvikute müügi, paigalduse ning lukustuse projekteerimisega tegelev Eesti ettevõte.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Lock Force OÜ, Eesti juhtiv lukkude ja lukutarvikute müügi, paigalduse ning lukustuse projekteerimisega tegelev ettevõte, tervitab teid kümneaastase kogemusega lukustusmaailmas. Alustasime oma teekonda aastal 2010 ning oleme kiiresti kasvanud usaldusväärseks partneriks klientidele nii Eestis kui välismaal.

Alates 2011. aastast oleme uhked, et meid tunnustatakse ABLOY volitatud esindajana. Lisaks oleme kahel korral pälvinud auväärse tiitli - Eesti Gasellettevõte. Meie fookus on pakkuda kõrget turvalisust ja ohutust nõudvatele hoonetele uuenduslikke ja mitmekülgseid lukustus- ja läbipääsulahendusi.

Oleme spetsialiseerunud mitmekülgsete lukustus- ja läbipääsulahenduste projekteerimisele, paigaldamisele, hooldamisele ja remontimisele. Meie klientideks on nii eraisikud kui ka ettevõtted. Pakume võtmete valmistamist, lukkude ja lukutarvikute paigaldust ning regulaarset hooldust ja remonti. Lisaks oleme eksperdid ukseautomaatika, uksesulgurite, nutikate läbipääsuseadmete ja nutilukkude alal.

Meie ettevõtte alustala on usaldusväärsus ja kliendikesksus. Oleme pühendunud pakkuma kõrgekvaliteedilisi tooteid, professionaalset teenindust ja parimaid lahendusi vastavalt klientide vajadustele. Esindame koostööpartnereid, kelle jaoks on oluline kvaliteet, pidev tootearendus, kiire tarne ja kliendirahulolu.

Tagame, et isegi kõige keerukamad hooned on ideaalselt lukustatud. Meie meeskond koosneb kogenud lukustusvaldkonna spetsialistidest, kes suudavad pakkuda uuenduslikke ja nutikaid lahendusi, mis ületavad teie ootusi. Oleme uhked oma meeskonna üle, kes on pideva arengu ja edu alustala.

Ootame põnevusega võimalust aidata teil leida parimad lukustus- ja läbipääsulahendused vastavalt teie vajadustele. Kui soovite oma hoonet või äritegevust turvalisemaks muuta, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Koos leiame alati parima lahenduse, mis tagab teie varale ja töötajatele parima võimaliku kaitse.

Võtke meiega ühendust juba täna ning avastage, kuidas saame teid aidata!

KONTAKT

LOCK FORCE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maris K.

Nende meeskond on alati valmis aitama ning pakub kiireid ja professionaalseid lukustusteenuseid.

- Ander S.

Lock Force OÜ pakkus meile täpselt sellise lukustuslahenduse, mida vajasime. Suurepärane teenindus ja usaldusväärsus.

- Kati D.

Nende uuenduslikud ja nutikad lukustuslahendused muutsid meie ettevõtte turvalisemaks. Soovitan kõigile!

LOCK FORCE OÜ tegevusaruanne 2022

Lock Force OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud lukkude ja lukutarvikute müügile, paigaldusele ning lukustuse projekteerimisele. See ettevõte, mis asutati 2010. aastal, on pühendunud kvaliteetsete lukustuslahenduste pakkumisele, mis vastavad klientide erinevatele vajadustele. Alates 2011. aastast on Lock Force OÜ olnud ABLOY volitatud esindaja ja ettevõtet on kahel korral tunnustatud Eesti Gasellettevõtte tiitliga. See tunnustus näitab ettevõtte pühendumust kvaliteedile ja klienditeenindusele. Lock Force OÜ pakub laia valikut tooteid, mis sobivad iga ukse- ja aknatootja, ehitaja või

Dropdown

kõik artiklid

Korrapärane lukkude hooldamine hoiab lukud töökorras

Nutilukk on vaieldamatult tõeliselt nutika ja ühendatud kodu kõige olulisem osa. See mitte ainult ei võimalda teil tulla ja minna nagu soovite, vaid jälgib ka s
lockforce.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.