Rohkema info nägemiseks:

MORTE MATUSETEENUSED - FIE ARNE ZEKKER FIE

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Igakülgsed matuseteenused, aitame kadunu transpordi, matuse korralduse ja dokumentatsiooniga. Meie käest saate tellida hauakivid, pärjad ja ärasaatmise. Pakume ka järelmaksu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme Eestis tegutsev matuseteenuste pakkuv ettevõte, kelle eesmärk on toetada inimesi ühel elu kõige raskemal hetkel. Meie pikaajaline kogemus ja professionaalne meeskond tagavad, et kõik protsessid sujuvad ladusalt ja austusega lahkunu ning tema lähedaste suhtes.

Meie teenused hõlmavad kõike alates esmastest vajalikest toimingutest kuni matusepäeva korralduseni, pakkudes samal ajal ka laia valikut kalmutarbeid.

Meie missioon on pakkuda kvaliteetset ja inimlikku teenust, mis aitab leinajatel keskenduda mälestustele ja hüvastijätule, teades, et kõik praktilised aspektid on usaldusväärses kätes.

Meie ettevõte on siin selleks, et aidata ja toetada teid igal sammul, tagades, et teie lähedase viimane teekond oleks väärikas ja mälestusväärne.

MORTE MATUSETEENUSED - FIE ARNE ZEKKER FIE kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas toetada leinavat peret pärast matuseid?

Pärast lähedase kaotust on oluline toetada ja hoolitseda leinava pereliikme eest. Siin on mõned soovitused, kuidas toetada leinavat peret pärast matuseid. Üks võimalus on aidata praktiliste ülesannetega, nagu näiteks toiduvalmistamine, koristamine või poeskäimine. See võimaldab leinaval perel lõõgastuda ja keskenduda oma emotsionaalsele taastumisele. Samuti on oluline lihtsalt kuulata ja toetada leinavat peret. Võtke aega, et kuulata nende mälestusi ja jutustusi lahkunust ning näidake neile empaatiat ja mõistmist. Pakkuge leinavale pereliikmele kaasatust ja tuge. Kutsuge neid välja sõprade

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida kaunistusi matuseteenustele?

Matuse kaunistamine võib olla keeruline ülesanne, kuid see võib aidata muuta matused eriliseks ja isikupäraseks. Siin on mõned ideed, mida saate kasutada oma ma
ssb.ee
Matuse kaunistamine võib olla keeruline ülesanne, kuid see võib aidata muuta matused eriliseks ja isikupäraseks. Siin on mõned ideed, mida saate kasutada oma matuseteenuse kaunistamiseks. Lillekaunistused on üks populaarsemaid viise, kuidas muuta matused eriliseks. Valige sobivad lilled ja kujundage need vastavalt oma soovidele. Pärjad ja kimbud on head valikud, kuid lilli saab kasutada ka laudade ja kirstukaante kaunistamiseks. Kaunista kirstukaant sobivate kaunistustega. Kirstukaas võib olla kaunistatud piltide, lilledegavõi muude sobivate elementidega. Saate valida ka sobivad käepidemed

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.