Rohkema info nägemiseks:

AABWELL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1592; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta AABWELL OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

AABWELL OÜ-s usume keele võimu inimeste, ettevõtete ja kultuuride ühendamisel. Meie missiooniks on pakkuda kõikehõlmavaid tõlketeenuseid, mis vastavad meie klientide mitmekesistele keelelistele vajadustele. Ekspertlingvistide meeskonna ja täpsusearmastusega oleme ületanud keelebarjääre ja ühendanud maailmu, üks tõlge korraga.

Meie teenuste valik on sama mitmekesine kui meie klientide vajadused. Alates tehnilistest tõlgetest kuni õigusdokumentideni, veebisaitide lokaliseerimisest kuni turundusmaterjalideni, ja finantsaruannetest kuni IT-tõlgeteni, me katame kõik. Oleme spetsialiseerunud ka meditsiini ja teadustõlgetele, tagades, et teie spetsialiseeritud sisu edastatakse täpselt igas keeles.

Mõistes reaalajas suhtluse tähtsust, pakume sünkroontõlget, järjestikust tõlget ja sosintõlget konverentsidele, koosolekutele ja läbirääkimistele. Meie kvaliteedipühendumus laieneb ka meie toimetamis- ja korrektuuriteenustele, kus me parandame hoolikalt keelevigu ja tagame, et teie sõnum oleks selge ja professionaalne.

Lokaliseerimine on veel üks valdkond, kus me paistame silma. Kohandame teie sisu, et see resoneeriks kohalike kultuuridega ja vastaks piirkondlikele regulatsioonidele, muutes teie sõnumi globaalselt sama mõjusaks kui kohalikult. Neile, kes vajavad dokumendist kiiret arusaamist, pakuvad meie abstraktsete tõlgete teenused võtmetähtsusega punktide lühikokkuvõtet.

Meie pühendumus tipptasemele on võrdne meie pühendumusega klienditeenindusele. Töötame teiega tihedalt koos, et mõista teie vajadusi ja pakkuda tõlkeid, mis ületavad teie ootusi. Meie reageeriv meeskond on siin, et teid abistada 8:30 AM kuni 5:00 PM, esmaspäevast reedeni, tagades, et teie tõlkevajadused rahuldatakse kiirelt ja professionaalselt.

AABWELL OÜ-ga võite olla kindel, et teie tõlked on ekspertkätes. Kutsume teid kogema erinevust, mida professionaalsed tõlketeenused võivad teie ettevõttele ja ülemaailmsetele sidemetele pakkuda. Ületades keeli, ühendades maailmu!

Uuri lisaks!

AABWELL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati R.

Nende kiirus, täpsus ja professionaalsus on alati muljetavaldav olnud.

- Riina N.

Kindlasti soovitan neid!

- Marit R.

Nende professionaalne ja sõbralik meeskond on alati valmis aitama ning pakub kvaliteetseid tõlketöid.

5 nõuannet tõhusaks kultuuridevaheliseks suhtluseks

Järjest globaliseeruvas maailmas on kultuuridevahelise suhtluse oskus ülioluline. Mitmerahvuselistele korporatsioonidele, väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele, akadeemilistele asutustele ja üksikisikutele on tõhus kultuuridevaheline suhtlus edu ja kasvu jaoks hädavajalik. See soodustab paremat koostööd, suurendab mõistmist ja hõlbustab rahvusvahelist tegevust. Erinevate kultuuridega suhtlemine esitab unikaalseid väljakutseid. Keelebarjäärid, kultuurilised peensused ja erinevad suhtlusstiilid võivad põhjustada arusaamatusi ja konflikte. Nende väljakutsete äratundmine ja ületamine on

Dropdown

kõik artiklid

Lokaliseerimise tähtsus globaalses turunduses

Lokaliseerimine on toote, sisu või teenuse kohandamise protsess konkreetse keele, kultuuri ja soovitud kohaliku'välimuse ja tundega'. See läheb tõlkimisest kau
ssb.ee
Lokaliseerimine on toote, sisu või teenuse kohandamise protsess konkreetse keele, kultuuri ja soovitud kohaliku 'välimuse ja tundega'. See läheb tõlkimisest kaugemale, muutes pakkumist, et see oleks atraktiivne sihtgrupi kultuurilistele eelistustele nende enda keeles. Kuigi tõlkimine on teksti otsene ümberpanek ühest keelest teise, hõlmab lokaliseerimine põhjalikku kohandamist, mis arvestab kultuurilisi nüansse, kohalikke kombeid ja turuspetsiifilist terminoloogiat. Tõhus lokaliseerimine hõlmab keele ja teksti tõlkimist, graafika kohandamist, sisu paigutuse muutmist tõlgitud teksti jaoks,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.