Rohkema info nägemiseks:

AIRIIN OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Olgu seltskond suur või väike, meie aitame Teil laua katta maitsva, lihtsa ja koduse toiduga. Puhtad maitsed & hooajaline kohalik tooraine on meie märksõnad.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Meidi Kodurestorani, kus iga roog jutustab loo traditsioonidest, kirglikkusest ja kodusest soojusest. Meie kogukonna südames asuv restoran on pelgupaik neile, kes otsivad koduste toitude mugavust, mis on valmistatud suurima hoole ja parimate kohalike koostisosadega.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Pakume igapäevaselt maitsvaid, armastusega valmistatud koduseid roogasid, kasutades värskeid kohalikke koostisosi, kõrvale valik suussulavaid pagaritooteid.' See pole lihtsalt väide; see on lubadus igale meie külalisele, et iga amps, mida nad naudivad, on meie kvaliteedi ja maitse pühendumuse tunnistus.

AIRIIN OÜ-s usume, et toit on enamat kui lihtsalt kõhutäis; see on kogemus, mida tuleb hinnata. Meie pidevalt muutuva igapäevase menüüga kutsume teid nautima meie kulinaarsete loomingu rikkust ja mitmekesisust. Südamlikust supist kuni jõuliste pearoogadeni, iga roog on aastaaegade ja meie kohalike talude pakutava külluse tähistus.

Meie pagaritöökoda on meie restorani hing, täites õhku vastupandamatu värskelt küpsetatud toodete lõhnaga. Igal hommikul tõusevad meie pagarid koos päikesega, et sõtkuda, segada ja küpsetada valikut leibu, saiakesi ja magusaid, mis on sama nauditavad vaadata kui maitsta.

Erilistel puhkudel või kui soovite lihtsalt nautida meie pakkumisi oma kodu mugavuses, on teie käsutuses meie catering-teenus. Toome oma catering-menüüdesse sama hoole ja suurepärasuse, tagades, et teie sündmused on kaunistatud roogadega, mis kindlasti avaldavad muljet teie külalistele.

Haarake kinni einestamise olemusest meie loosungiga, 'Naudi iga ampsu, hinda iga hetke'. Kutsume teid liituma meiega meie kodurestoranis, mitte ainult sööma, vaid kogema midagi, mis jääb teie mälestustesse, nagu maitsed teie suus.

Külastage meid täna ja saage osa meie loost, kus iga söögikord on rännak ja iga külaline on perekond.

AIRIIN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl V.

Suurepärane teenindus ja maitsvad road, alati naudin siin söömist!

- Liis T.

Tagasihoidlikus koduköögis leiad tõelisi maitseid, soovitan proovida!

- Laura P.

Kodune ja soe atmosfäär, igal külastusel tunnen end teretulnuna.

AIRIIN OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte jätkas eelmisel aastal restorani laiendamisega, tegime investeeringuid põhivarasse, tegelesime tootearendusega ja valmistasime ette järgmisi samme. Alustasime lisaks klientide kohapeal vastuvõtmisele ka cateringi teenuse pakkumist, mille mahtu plaanime ka järgneval aastal jõudsalt kasvatada.

Dropdown

kõik artiklid

Koduse köögi kunst: teekond läbi meie köögi

On midagi sügavalt lohutavat täiesti nullist valmistatud toidus. Ürtide aroom, mis õhus hõljub, värske koostisosa särin kuumal pannil ja armastusega valmistatud
ssb.ee
On midagi sügavalt lohutavat täiesti nullist valmistatud toidus. Ürtide aroom, mis õhus hõljub, värske koostisosa särin kuumal pannil ja armastusega valmistatud roa soojus - need on koduse köögi tunnusmärgid. AIRIIN OÜ-s omaks võtame need lihtsad naudingud ja tõstame need kunstivormiks. Kodune köök ei ole ainult toit; see on kogemus. See on kvaliteetsete koostisosade, harjutatud käe oskuse ja teistega jagatud söögikorra rõõmu tunnistus. Meie nõudlikule klientuurile tähendab koduse valimine autentsuse, toitumise ja kogukonnaga ühenduse valimist. Meie köögi süda Me usume, et parimad road

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.