Rohkema info nägemiseks:

SAAREFOTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud mitmekülgsetele fototeenustele, hõlmates stuudio- ja välitöid, sündmuste jäädvustamist ning professionaalset tootepildistamist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Saarefoto OÜ on mitmekülgne ja professionaalne fotograafiakompanii, mis on pühendunud teie elu kõige erilisemate hetkede jäädvustamisele kunstilisel ja unikaalsel moel. Meie pakutavate teenuste valik on mitmekesine ja vastab igasugustele pildistamise vajadustele.

Meie stuudio on koht, kus iga pere, iga inimene ja iga hetk saab endale täiuslikuks saada. Teeme professionaalseid perepilte, portreepilte ning pildistame lapsed, beebid ja vastsündinud unustamatul moel. Meie pühendumus ja oskus jäädvustada iga inimese isiksus ja ilu on see, mis muudab meid parimaks valikuks teie jaoks.

Teame, kui oluline on esitleda oma tooteid parimal võimalikul moel. Meie kogenud fotograafid suudavad teie tooted ellu äratada kaamera ees, et need jääksid meelde kõigile, kes neid näevad. Tootepildid, mis räägivad lugu ja kutsuvad esile emotsioone.

Olgu tegemist pulmade, sünnipäevade, kokkutulekute või muude pidulike sündmustega - meie fotograafid on alati valmis jäädvustama need erilised hetked. Meie suudame püüda emotsioonid kaadrisse, muutes need ajatuks mälestuseks.

Omame pikka kogemust pildistamisest lasteasutustes ja koolides üle Eesti. Meie eesmärk on mitte ainult jäädvustada hetki, vaid ka luua mälestusi, mis kestavad terve elu. Oleme loonud tuhandeid naeratusi ja rõõmsaid mälestusi, mis on saanud osaks paljude laste ja perede elust.

Meie digilabori teenused võimaldavad teil printida fotosid kõrgekvaliteediliselt ja kiiresti. Lisaks pakume fototöötluse ja restaureerimise teenuseid, et taaselustada vanad fotod või parandada uued pildid. Teie piltide täiuslikkus on meie eesmärk.

Kui soovite oma elu erilised hetked jäädvustada meie objektiivide abil, võtke julgelt ühendust. Meie professionaalne meeskond on alati valmis aitama teil luua pilte, mis räägivad teie lugu. Teeme koos teiega iga hetke eriliseks.

Võtke meiega ühendust!

KONTAKT

SAAREFOTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kairi L.

Suurepärane teenindus ja imelised pildid! Hindan kiirust ja professionaalsust.

- Andres P.

Tänulik uskumatute fotode eest! Meeldiv kogemus, soovitan neid soojalt.

- Jaanika M.

Kiired ja kvaliteetsed teenused. Muljetavaldav töö - suured tänud!

SAAREFOTO OÜ tegevusaruanne 2022

Saarefoto OÜ alustas oma tegevust mais, 2010 aastal. Osaühingu põhitegevuseks on fototeenuste osutamine elanikkonnale ja fototarvete müük Eestis . Ettevõttel on üks fotosalong, mis koosneb müügisaalist ja stuudiost. Raamatupidamise aastaaruande koostamisel jälgisime Eesti Vabariigi Raamatupidamise seaduse ja Hea raamatupidamistava nõudeid ning kajastame õigesti ja õiglaselt ettevõtte vara, kohustusi, omakapitali ja majandustegevuse tulemust. Saarefoto OÜ on jätkuvalt organisatsioon, mis katkeb ainult likvideerimisel, lõpetamisel või pankrotistumisel. ( ERS 4).

Dropdown

kõik artiklid

Laste naeratused ja perekonna rõõmud: Kuidas me iga hetke jäädvustada suudame?

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas peatada aeg hetkes, kui teie laps naeratab või teie pere jagab armastust? Saarefoto OÜ on teie usaldusväärne partner, kes aitab
ssb.ee
Kas olete kunagi mõelnud, kuidas peatada aeg hetkes, kui teie laps naeratab või teie pere jagab armastust? Saarefoto OÜ on teie usaldusväärne partner, kes aitab teil need unistuste hetked kaadrisse püüda. Meie kirega pühendunud fotograafid on spetsialiseerunud pere- ja lastepildistamisele ning meie eesmärk on jäädvustada iga naeratus, igat pisarat ja igat hetke, mis muudab teie pere ainulaadseks. Lapsed on täis elujõudu, uudishimu ja armastust ning nende naeratused on puhas rõõm. Meie fotograafid suudavad luua lõbusa ja loomuliku õhkkonna, kus lapsed saavad olla nemad ise. See võimaldab meil

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.