Rohkema info nägemiseks:

EXTECH DESIGN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme juhtiv hooneautomaatika ja teede projekteerimise ettevõte, mis pakub kõrgkvaliteedilisi automaatikalahendusi ja terviklikke teeinfrastruktuuri projekte.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas otsite usaldusväärset partnerit, kes suudab pakkuda tipptasemel lahendusi nii hooneautomaatika kui ka teede projekteerimise valdkonnas? Tutvustame Teile meie ettevõtet, EXTech Design OÜ, kus kombineerime aastatepikkuse kogemuse, tipptehnoloogia ja loovuse, et tuua ellu teie ehitusprojektide kõrgeimad standardid.

EXTech Design OÜ on juhtiv hooneautomaatika teenusepakkuja, kellel on üle 20 aasta kogemust automaatikalahenduste loomisel. Tagame teie hooneautomaatika süsteemide pideva töökindluse ja efektiivsuse. Pakume kohandatud elektrikilpe vastavalt teie hoone vajadustele ja standarditele.

Oleme alati valmis pakkuma professionaalset tehnilist toe teenust, et tagada teie süsteemi sujuv toimimine. Juhtime hooneautomaatika projektid alates algusest kuni lõpuni, tagades kõrgeima kvaliteedi ja täpsuse. Pakume tipptasemel seadmeid ja komponente, mis vastavad teie hoone vajadustele ja eelarvele.

Meie teede projekteerimise meeskond omab laialdasi kogemusi teede, tänavate ja platside projekteerimisel. Loome professionaalselt väljatöötatud teeprojekte, mis vastavad kõrgeimatele ohutus- ja kvaliteedistandarditele. Tagame, et teie tee projekteerimine vastab kõigile vertikaalplaneeringu nõuetele, tagades sujuva liikluse ja hea drenaaži.

Pakume uuenduslikke lahendusi olemasolevate katete taastamiseks, suurendades tee eluiga ja ohutust. Disainime intelligentseid liikluskorraldussüsteeme, mis tagavad liikluse sujuvuse ja ohutuse.

EXTech Design OÜ on pühendunud pakkuma teile parimaid hooneautomaatika ja teede projekteerimise lahendusi. Oleme siin, et viia teie ehitusprojektid uuele tasemele, tagades samal ajal tipptasemel teenuse ja uuenduslikud lahendused. Meie kogenud meeskond seisab teie kõrval, et muuta teie visioonid reaalsuseks ja tagada ehitusmaailmas edu.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

EXTECH DESIGN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karmen H.

Nende teadmised ja kogemused aitasid meil vältida mitmeid probleeme ja säästa aega ning raha.

- Toomas J.

Projektijuhtimine oli suurepärane ja kogu protsess sujus ladusalt.

- Piret U.

Nende tehniline tugi on olnud hindamatu ning süsteemide paigaldamine sujus probleemideta. Soovitan soojalt!

EXTECH DESIGN OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal astus EXTech Design OÜ uude ajastusse, keskendudes nii automaatika kui ka teedeprojekteerimise suunal uute süsteemide ja lahenduste kasutuselevõtmisele. See oli aasta, mil ettevõte tõi turule mitmeid uuenduslikke tooteid ja teenuseid, mis on mõeldud nii äri- kui ka tarbijaturule. EXTech Design OÜ on tuntud oma pühendumuse poolest tehnoloogilisele innovatsioonile ja pidevale arengule. 2022. aastal näitasid nad taas oma pühendumust, võttes kasutusele uued süsteemid ja lahendused, mis on mõeldud nii automaatika kui ka teedeprojekteerimise valdkonnas. Need uued süsteemid ja

Dropdown

kõik artiklid

Meie pakutavad teenused

EXTech Design OÜ   pakub kõiki (hoone)automaatikaga seonduvaid teenuseid. Töötajate 8 kuni 13 aastase töökogemuse jooksul on teostatud kõikvõimalikke automaatik
ssb.ee
EXTech Design OÜ   pakub kõiki (hoone)automaatikaga seonduvaid teenuseid. Töötajate 8 kuni 13 aastase töökogemuse jooksul on teostatud kõikvõimalikke automaatika standard- ja erilahendusi. Mõned teostatud hooneautomaatika lahendustest hoone kasutuseesmärgi järgi: Äri- ja büroohooned (küte, jahutus, ventilatsioon, valgustus, ruumide kliima, kuivatus, niisutus) Laohooned (küte, jahutus, ventilatsioon, valgustus, jaheladude kliima, temperatuuri monitoorimine) Ravimitööstus (küte, ventilatsioon, jahutus, kuivatus, niisutus, ladude monitoorimine) Alajaamad (ventilatsioon,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.