Rohkema info nägemiseks:

TOPFENCE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke piirdeaedade teenuseid, sealhulgas ehitust, remonti ja automatiseerimist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Topfence OÜ, kus me oleme spetsialiseerunud turvaliste ja esteetiliselt meeldivate piirdeaedade lahenduste loomisele, mis on kohandatud teie vajadustele. Üle 13 aasta kogemusega oleme eksperdid piirdeaedade kunstis - aia ehitamise alal. Meie missiooniks on pakkuda terviklikke piirdeaedade teenuseid, sealhulgas ehitust, parandust ja tipptasemel automaatikat, tagades, et iga projekt on meie pühendumuse tunnistuseks suurepärasusele.

Topfence'is mõistame, et aed on rohkem kui lihtsalt piir; see on stiili avaldus, turvalisuse kiht ja oluline osa teie kodu maastikust. Seetõttu pakume laia valikut tooteid, alates klassikalistest puitaedadest aedadesse kuni vastupidavate metalltõketeni ja arenenud väravaautomaatika süsteemideni. Meie 'võtmed kätte lahendused' tagavad, et alates esialgsest kujundusest kuni lõpliku paigalduseni käideldakse teie piirdeaia projekti suurima professionaalsuse ja hoolitsusega.

Meie kvaliteedile pühendumus on ilmne igas ehitatud aias. Me kasutame ainult kõrgeima klassi materjale, tagades vastupidavuse ja pikaealisuse, mis peavad vastu ajaproovile. Meie aiad ei ole lihtsalt ehitatud; need on projekteeritud turvalisuse tagamiseks, pakkudes meelerahu ja kaitset teie kinnisvarale. Meie teadmistega teede, aedade ja spetsialiseeritud piirdeaedade ehitamisel oleme esimene valik nõudlikele klientidele, kes nõuavad parimat.

Topfence OÜ ei ole ainult toodete kohta; me loome püsivaid suhteid oma klientidega. Me seisame oma töö taga 2-aastase ehitusgarantiiga ja kuni 10-aastase materjaligarantiiga. Meie terviklikud teenused hõlmavad kõike alates paneelaiadest (paneelaed) kuni võrkaiadeni (võrkaed), puitaiadeni (puitaed) ja metallaiadeni (metallaed), samuti mitmesuguseid väravaid, sealhulgas liugväravaid (liugväravad), jalgväravaid (jalgväravad) ja tiibväravaid (tiibväravad).

Neile, kes nõuavad mugavuse ja tehnoloogia tipptaset, on meie väravaautomaatika teenused teistele teisejärgulised. Paigaldame ja hooldame tõkkepuid (tõkkepuud) ning pakume automaatikat nii tiib- kui ka liugväravatele, tagades sujuva toimimise ja suurendatud turvalisuse.

Valige oma piirdeaia vajaduste jaoks Topfence OÜ ja kogege meelerahu, mis kaasneb teadmisega, et teie piirid on turvatud ja teie silmapiirid kaunilt täiustatud. Võtke meiega ühendust täna numbril +372 55 568 863 või info@topfence.ee, et hakata looma oma täiuslikku aeda.

Kontakt

TOPFENCE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna M.

TopFence ületas ootused! Suurepärane töö!

- Mark T.

Kiire ja kvaliteetne paigaldus. Soovitan soojalt!

- Laura K.

Aitäh professionaalse ja sõbraliku teeninduse eest!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks valida puidust aia kasuks?

Kui valite oma aia jaoks õige aia, mängib materjali valik olulist rolli teie välistingimuste üldises ilmes, tundes ja funktsionaalsuses. Puidust aed on ajatu valik, mis pakub ainulaadset esteetilist atraktiivsust, vastupidavust ja keskkonnasõbralikkust, muutes selle suurepäraseks valikuks koduomanikele, kommertskinnisvara haldajatele ja ehitusettevõtetele Eestis. Looduslik esteetika Puidust aiad sulanduvad sujuvalt looduskeskkonda, tõstes esile teie aia ilu ilma seda varjutamata. Puidu orgaaniline tekstuur ja soojad toonid loovad tervitatava atmosfääri, mis täiendab teie välistingimuste

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas võib nutikodu tehnoloogia mõjutada väravaautomaatika arengut?

Kui vaatame tulevikku, siis väravaautomaatika areneb pidevalt, pakkudes Eesti koduomanikele, kommertskinnisvara haldajatele ja ehitusfirmadele uuenduslikke lahe
ssb.ee
Kui vaatame tulevikku, siis väravaautomaatika areneb pidevalt, pakkudes Eesti koduomanikele, kommertskinnisvara haldajatele ja ehitusfirmadele uuenduslikke lahendusi, mis ühendavad turvalisust, privaatsust ja esteetilist veetlust. Praeguse seisundi ja väravaautomaatika tähtsuse mõistmine loob aluse põnevate suundumuste uurimiseks, mis paistavad silmapiiril. Väravaautomaatika on saanud kaasaegse kinnisvara haldamise lahutamatuks osaks. See tagab sujuva ülemineku avalikust ruumist privaatsesse ruumi, kindlustades, et juurdepääs on kontrollitud ja turvaline. Tänapäeva automaatväravad on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.