Rohkema info nägemiseks:

DESKIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme metsanduslike tarkvarade ja IT-lahenduste arendamisega, mis aitavad jälgida ja optimeerida metsamajandamist ning puidutööstuse ahelat Baltikumis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Eesti metsad ja metsandus on oluline osa meie rahvuskultuurist ja majandusest. Need rikkused vajavad tõhusat ja kaasaegset haldamist ning jälgimist, ning selle ülesande täitmisel on Deskis OÜ olnud juhtival kohal juba terve aastakümne.

Deskis OÜ on oma eksistentsi jooksul kujunenud Eesti tuntuimaks metsanduslike tarkvarade tootjaks. Meie firma uhkuseks on see, et oleme aastast aastasse olnud metsandusvaldkonna juhtfiguuriks kogu Baltikumis. Meie eesmärk on aidata metsandus- ja puidutööstusettevõtetel saavutada suuremat efektiivsust ja jälgitavust oma igapäevases tegevuses.

Deskis pakub laia valikut metsanduslikke ja puidutööstusele vajalikke tarkvaralahendusi. Meie tarkvarad aitavad jälgida kogu metsamajandamise ja puidutööstuse ahelat, tagades pideva ja ajakohase teabe kasvava metsa ja puitmaterjali koguste kohta. Alates metsa istutamisest kuni puidu lõpplattu jõudmiseni oleme teie usaldusväärne partner.

Meie põhitootevaldkonnad

  • Metsauuendus: Meie tarkvarad aitavad teil jälgida metsauuendamise protsessi ning tagavad tõhusa ja jätkusuutliku metsade taastamise.

  • Langihaldus: Deskis pakub tõhusaid lahendusi lankide inventeerimiseks, raieplaneerimiseks ja langide haldamiseks, et tagada metsade optimaalne majandamine.

  • Metsahaldus: Meie metsahaldusplatvormid võimaldavad teil tõhusalt hallata oma metsamaad, jälgida ressursse ning optimeerida metsamajandamist.

Lisaks andmetöötlusele ja geoinfosüsteemidele

Deskis ei piirdu ainult tarkvaralahendustega. Meie meeskond on kogenud ka andmetöötluse ja geoinfosüsteemide valdkonnas, mis võimaldab meil pakkuda teile täielikku tuge ja integreerimist erinevatesse süsteemidesse. Lisaks hoolitseme selle eest, et kogu vajalik teave jõuaks korrektselt raamatupidamisse ja riigi registritesse.

Deskis OÜ on uhke oma 10-aastase kogemuse ja professionaalse meeskonna üle, mis on aidanud sadadel metsandus- ja puidutööstusettevõtetel saavutada suuremat tõhusust, säästlikkust ja jälgitavust nende tegevuses. Oleme valmis olema teie partneriks järgmiseks kümnendiks ja kaugemalegi, et koos kujundada metsandusvaldkonna tulevikku Eestis ja kogu Baltikumis.

Võta meiega ühendust ja leiame sullegi sobiva tarkvara!

kontakt

DESKIS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari-Liis P.

Deskise tarkvara on väga lihtne kasutada ja seltskonnaga on hea koostööd teha. Nende lahendused on professionaalsed ja kasutajasõbralikud, soovitan neid kindlasti.

- Jüri L.

Deskise tarkvara on väga efektiivne ja mugav, eriti metsanduslike ja puidutööstusele vajalike tarkvarade ja andmetöötlemise osas. Lahendused on väga hästi konstrueeritud ja kasutajasõbralikud.

- Liina K.

Deskise tarkvara on olnud meie ettevõtte jaoks väga kasulik ja kvaliteetne. Nende andmetöötlus- ja geoinfosüsteemid aitavad jälgida metsamajandamist ja puitmaterjali kogust.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

DESKIS OÜ tegevusaruanne 2022

Deskis OÜ on tarkvaraettevõte, mis on spetsialiseerunud geoinfosüsteemide ja metsanduslike tarkvarade arendusele, müügile ja klienditoele. See on ettevõte, mis on pühendunud töö muutmisele Eesti metsa- ja puidutööstusettevõtetes lihtsamaks ja efektiivsemaks. Selle saavutamiseks pakub Deskis OÜ laia tootevalikut, mis katab kogu metsa- ja puidutööstussektori tegevusvaldkonnad ning teostab programmeerimisteenust erilahenduste väljatöötamiseks. 2022. aastal tähistas Deskis OÜ oma kaheteistkümnendat tegevusaastat, mis on märkimisväärne saavutus. Deskis OÜ tegevusvaldkonnad 2022. aasta

Dropdown

kõik artiklid

Mida tähendab metsakorraldus?

Metsakorraldus on metsanduse valdkonnas oluline mõiste, mis hõlmab endas mitmeid tegevusi ja põhimõtteid, mille eesmärk on tagada metsa säästlik ja jätkusuutlik
ssb.ee
Metsakorraldus on metsanduse valdkonnas oluline mõiste, mis hõlmab endas mitmeid tegevusi ja põhimõtteid, mille eesmärk on tagada metsa säästlik ja jätkusuutlik majandamine ning selle mitmekülgne kasutamine. See on oluline osa metsade haldamisest, mis aitab tasakaalustada ökoloogilisi, majanduslikke ja sotsiaalseid aspekte metsamaa kasutamisel. Selles artiklis vaatleme lähemalt, mida tähendab metsakorraldus ja millised on selle põhielemendid. Üks metsakorralduse peamisi eesmärke on tagada metsa säästlik majandamine. See tähendab, et metsi kasutatakse nii, et tagatakse nende püsiv kasv ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.