Rohkema info nägemiseks:

FINETREK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3196; jälgijaid - 29. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FINETREK OÜ kohta arvamuslugu!"

FINETREK OÜ hetkeolukord

Juba 3196 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 29 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 21 korda.

Tegevusaruanne 2022

Finetrek OÜ on elektrimaterjalide ja tööstusautomaatika projekti- ja hulgimüügiettevõte.

Finetrek OÜ klientideks on erineva valdkonna tootmisettevõtted, süsteemiintegraatorid, käidukorraldajad, kilbiehitajad ja elektriinstallatsiooniettevõtted. Tihedas koostöös projekteerijate, süsteemiintegraatorite ja installaatoritega suudame pakkuda oma klientidele just neile sobivaid terviklahendusi.

2022. aasta kokkuvõtvateks märksõnadeks olid ettevõtte tegevuste arendamine ja jätkusuutlikkuse tagamine arvestades globaalseid trende nagu inflatsioon ja tarneaegade oluline pikenemine.

Müügimahud kasvasid võrreldes 2021. aastaga 43%.

Jätkuvalt on meie fookus tööstussegmendil, püüdes neile olla usaldusväärne ja kestvat arengut pakkuv partner. Arendasime ja tõhustasime logistikat, mis parandab oluliselt meie praeguste ja tulevaste klientide jaoks teenindustaset.

2018. aastal juurutasime uue majandusarvestuse tarkvara. 2019. aastal jätkasime tarkvara arendamist. See võimaldab meil astuda ettevõtte arengus järgmised sammud hõlmates paremat ülevaadest kõikidest protsessidest alustades kliendi suhte loomisest kuni laovarude täpsema planeerimiseni. 2023 aasta plaanides on juurutada uus dünaamiline laovarude hindamise ja haldamise programm. Samuti on 2023 aasta lõpuks plaanis avada e-pood, mis toetaks igakülgselt meie kliente ja suurendaks ettevõtte tegevuste efektiivsust.

Jätkuvalt oleme keskendunud energia efektiivsust ja elektrivõrgu kvaliteeti parandavatele toodetele ja terviklahendustele.

Järgmise aasta plaanidesse kuulub ettevõtte igakülgne kasv koos töötajate palkamisega tagamaks firma arengut ja paremat teenust klientidele.

FINETREK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.