Rohkema info nägemiseks:

KAMIN JA PLIIT OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1160; jälgijaid - 14. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KAMIN JA PLIIT kohta arvamuslugu!"

KAMIN JA PLIIT OÜ hetkeolukord

Juba 1160 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 15 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Kamin ja Pliit peamiseks tegevusvaldkonnaks on kõigi puukütte valdkonda kuuluvate toodete jaemüük, sh. kaminad, ahjud, pliidid, saunakerised, korstnad ning ahju- ja pliiditarvikud.

OÜ-l Kamin ja Pliit on kauplus olnud kaksteist aastat Jõhvis Lille 3, kus renditakse kaubanduspinda AS-lt Taali Ida ja kuus aastat Narvas Fama 4, kus renditakse ruumi OÜ-lt Nakro.

Narva poes müüakse lisaks kütteseadmetele projektipõhiselt erinevaid ehitusmaterjale.

Ettevõtte peamised koostööpartnerid kauba tarnimisel on OÜ Raidkivi, OÜ SVT Balti, AS Espak.

Tähtsa osa müügikäibest ja -kogustest moodustavad ettevõtetele OÜ Küttesalong, OÜ Korsten

Puhtaks ja OÜ Veikatex müüdavad kaubad.

Peamised konkurendid on ehituspoed – Ehituse ABC ja Bauhof.

2022 aasta andis meie valdkonna arengule positiivse tõuke. Seda tingis Ukrainas alanud sõda, mille tagajärjel tekkis Eestis ja Euroopas energiakriis ning inimestel tekkis elektrist ja gaasist sõltumatu puukütte vastu suur huvi. Selle tulemusel puukütteseadmete tarneajad venisid kuni ühe aasta peale.

Antud kriisist johtuvalt õnnestus OÜ-l Kamin ja Pliit kasvatada 2022 a. käivet võrrelduna aastaga 2021 ca 30% ja kasvatada kasumit.

Ettevõtte keskmine töötajate arv majandusaastal oli 5, kellele maksti töötasudeks 45 716 eurot.

Aruandeaastal oli müügitulu 1 093 450 eurot ja kasum 8 093 eurot.

Kuna aasta 2022 oli meie valdkonnas üliedukas, siis aastast 2023 seda enam eeldada ei saa ning müügitulu väheneb. Seda tingib üleüldine majanduse jahtumine ja erinevate energiakandja hindade langus võrreldes Ukraina sõjaeelse perioodiga.

Aastal 2023 on OÜ-l Kamin ja Pliit plaanis rohkem keskenduda alternatiivsete ja kaasaegsemate küttesüsteemide peale, seda eelkõige õhk-vesi soojuspumpadele.

KAMIN JA PLIIT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.