Rohkema info nägemiseks:

PRORENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut kvaliteetseid autorenditeenuseid Tallinnas. Meie eesmärk on tagada klientidele mitmekülgne sõidukite valik parima hinna-kvaliteedi suhtega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Prorent OÜ on usaldusväärne autorendi ettevõte, mis pakub mugavaid ja soodsaid rendilahendusi. Meie lai ja mitmekülgne rendiautode valik hõlmab sõiduautosid, kaubikuid ja väikebusse, tagades iga kliendi vajaduste rahuldamise.

Üks meie peamisi eeliseid on paindlikkus. Prorendis ei ole piiranguid manuaal- või automaatkäigukastiga sõidukite valikul. Kõik meie autod on alati puhtad ja tehniliselt kontrollitud, tagades ohutu ja meeldiva sõidukogemuse.

Prorenti rendihinnad sisaldavad liiklus- ja kaskokindlustust ning ei piira Eestis läbitavat kilometraaži. Lisajuhtide lisamine on tasuta, ilma juhistaazipiiranguteta. Alates 25€/ööpäevast pakume soodsat autorenti Tallinnas, ning pikema rendiperioodi korral toome ja viime rendiauto tasuta Tallinna kesklinnas ja lennujaamas.

Prorenti veebilehel saate lihtsalt arvutada rendikulusid ja sõlmida rendilepingu kohapeal, vaid mõne minutiga. Maksevõimalused hõlmavad eelnevat pangaülekannet, kaardimakseid ja sularaha.

Meie meeskond on teie teenistuses esmaspäevast reedeni 9:00-18:00 ning muudel aegadel vastavalt broneeringutele. Prorent OÜ eesmärk on pakkuda paindlikku ja taskukohast autorendi kogemust, mis vastaks täpselt teie vajadustele. Oleme siin, et muuta teie sõidud mugavaks ja meeldivaks!

Võta meiega ühendust ja leiame sulle sobiva rendiauto!

kontakt

PRORENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Aivar P.

Väga korralikud autod ning meeldiv teenindus.

- Kadri M.

Olen olnud klient juba mitu aastat ja olen väga rahul! Hea teenindus ja puhtad autod.

- Janek P.

Kiire, mugav ja meeldiv teenindus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

PRORENT OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevusalaks on autorenditeenuse pakkumine. See on valdkond, kus ettevõte on aastate jooksul saavutanud märkimisväärseid tulemusi ja jätkab oma tegevust ka 2022. aastal. Autorenditeenuse pakkumine on keeruline ja konkurentsitihe valdkond, kuid meie ettevõte on suutnud püsida turul ja pakkuda klientidele kvaliteetset teenust.2022. aastal jätkas ettevõte oma põhitegevusega, mis on autorenditeenuse pakkumine. Selle aasta jooksul suurendati ja uuendati autoparki, mis on oluline samm ettevõtte arengus. Autopargi uuendamine tähendab, et ettevõte investeeris uutesse sõidukitesse, et

Dropdown

kõik artiklid

10 näpunäidet tõhusaks autorendiks - säästa raha ja stressi

Autorendi kasutamine võib olla fantastiline viis liikumisvabaduse saavutamiseks ja uute kohtade avastamiseks, kuid ilma õige planeerimiseta võib see muutuda kal
ssb.ee
Autorendi kasutamine võib olla fantastiline viis liikumisvabaduse saavutamiseks ja uute kohtade avastamiseks, kuid ilma õige planeerimiseta võib see muutuda kalliks ja stressirohkeks kogemuseks. Siin on kümme kasulikku nõuannet, mis aitavad sul säästa raha ja vähendada stressi oma järgmisel autorendil: 1. Varane broneerimine: Planeeri oma autorent ette. Varajane broneerimine võimaldab sul leida paremaid hindu ja laiemat sõidukite valikut. 2. Võrdle hindu: Ära kiirusta esimese pakkumise vastuvõtmisega. Võrdle erinevate autorendifirmade hindu ja tingimusi, et leida parim tehing. 3. Loe

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.