Rohkema info nägemiseks:

ALMAT EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke renoveerimisteenuseid, keskendudes erakordsete uste, akende ja kohandatud aknakatete valmistamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus teie elu- ja tööruumid muudetakse ilu, funktsionaalsuse ja mugavuse valdkondadeks. ALMAT EHITUS OÜ juures oleme uhked, et pakume terviklikke renoveerimisteenuseid, mis vastavad teie interjööriunistuste igale aspektile. Alates esmasest konsultatsioonist kuni lõpliku paigalduseni on meie ekspertide meeskond pühendunud sellele, et teie visioon saaks reaalsuseks.

Meie teekond algas missiooniga: pakkuda tipptasemel renoveerimisteenuseid, keskendudes erakordsete uste, akende ja kohandatud aknakatete valmistamisele. Mõistame, et need elemendid ei ole lihtsalt hoone osad, vaid on olulised teie ruumi iseloomu ja atmosfääri määratlemisel. Seetõttu pakume laia valikut tooteid, sealhulgas stiilseid ja funktsionaalseid ruloosid, rullkardinaid, sääsevõrke ja pinglaesid, igaüks neist on mõeldud teie keskkonna esteetika ja praktilisuse tõstmiseks.

Kas soovite oma korterit nullist renoveerida või vajate garantiiremonti ja abi kindlustusnõuetega, meie meeskond on valmis kõik teie vajadused rahuldama. Meie erialadeks on lammutamine, paigaldamine ja hooldus, tagades, et iga detail oleks täiuslik. Meie pühendumus tipptasemele kajastub meie loosungis 'Ruumide muutmine, ootuste ületamine!' ja on kõige alustala, mida teeme.

Neile, kes otsivad ülimat mugavust, pakume tasuta mõõtmisteenust või konsultatsiooni, et alustada teie projekti. Meie partnerlus Holm Pangaga võimaldab paindlikke finantseerimisvõimalusi, muutes teie unistuste renoveerimise kättesaadavamaks kui kunagi varem.

Külastage meie kauplust, et uurida meie laia valikut aknaid, uksi ja aknakatteid. Sorteerige meie pakkumisi hinna, kuupäeva järgi või otsige konkreetseid esemeid. Kui meil pole seda, mida vajate, laos, võite olla kindel, et suudame tarnida 3-4 nädala jooksul.

Lisateabe saamiseks või konsultatsiooni kokkuleppimiseks palun kirjutage meile või helistage. Vastame ühe tööpäeva jooksul, sest ALMAT EHITUS OÜ juures ei renoveeri me lihtsalt ruume - me ehitame unistusi. Teeme selle mitte ainult nii, nagu te soovisite, vaid paremini!

Võtke meiega täna ühendust ja astuge esimene samm ruumi poole, mis on ainulaadselt teie oma.

Kontakt

ALMAT EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko K.

Imeline töö! Minu uued aknad ja uksed näevad välja fantastiliselt!

- Kadi R.

Kiire ja professionaalne teenindus. Soovitan kindlasti!

- Maria L.

Nende konsultatsioon aitas mul täpselt mõista, mida vajan. Suur tänu!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millal oleks aeg hakata korteri renoveerimise peale mõtlema?

Otsustamine, millal korterit renoveerida, võib olla keeruline otsus, mis hõlmab mitmesuguste tegurite kaalumist. Siiski on teatud märgid, mis viitavad sellele, et võib olla aeg anda oma eluruumile hädavajalik värskendus. Siin on viis kindlat märki, mis viitavad sellele, et teie korter võiks renoveerimisest kasu saada. Aegunud disain ja esteetika Kui teie korter tundub justkui ajas kinni olevat, tapeet nurkades koorumas ja värvilahendus meenutab möödunud aastakümneid, on see selge märk, et teie ruum vajab värskendust. Aegunud disain võib muuta teie kodu vähem kutsuvaks ja isegi mõjutada teie

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas sobiksid kohandatud aknakatted minu kodu sisekujundusega?

Aknakatted on kodukujunduse oluline element, mis täidavad nii funktsionaalseid kui ka esteetilisi eesmärke. Need on viimased lihvid, mis võivad kogu toa üldilme
ssb.ee
Aknakatted on kodukujunduse oluline element, mis täidavad nii funktsionaalseid kui ka esteetilisi eesmärke. Need on viimased lihvid, mis võivad kogu toa üldilme kas teha või rikkuda. Lisaks visuaalsele atraktiivsusele mängivad aknakatted olulist rolli ruumi valguse, privaatsuse ja temperatuuri kontrollimisel. Kohandatud aknakatted on mõõdu järgi valmistatud lahendused, mis on spetsiaalselt kujundatud vastavalt teie akende täpsetele mõõtudele. Erinevalt riiulilt ostetavatest variantidest pakuvad kohandatud katted rätsepaülikonda, mis võib täiuslikult täiendada teie kodu arhitektuuri ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.