Rohkema info nägemiseks:

PUITLELU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie juures ootavad avastamist Goki, Heimess'i, Toys Pure'i, Cause'i ja Eesti kodumaiste tootjate loodud unikaalsed mänguasjad lastele olenemata vanusest.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Oleme olnud alates aastast 2011 juhtivaks jõuks puidust mänguasjade maailmas, pakkudes kõrgekvaliteedilisi ja turvalisi mänguasju Saksamaa tuntud tootja Collnest & Kiesel käe all. Meie eesmärk on avada laste maailm lõputute võimaluste ja põneva seiklustemaana, kus igal mänguhetkel on tähendus ja õppetund.

Meie tootevalikusse kuuluvad mitmekülgsed puidust mänguasjad, alustades Heimessi beebidele mõeldud turvalistest mänguasjadest. Need käsitööna valmistatud tooted on mitte ainult silmailu, vaid ka meelte arendamiseks ja motoorikaoskuste tugevdamiseks hädavajalikud. Valmistatud Saksamaa kohalikust kõrgekvaliteedilisest puidust, tagavad Heimessi mänguasjad soojustunde ja turvalisuse, muutes need ideaalseks valikuks ka allergilistele ja nõrga immuunsüsteemiga lastele.

Turvalisus on meie jaoks esmatähtis. Heimessi mänguasjadel kasutatakse ainult looduslikke põhinevaid värve ja värvaineid, mis on täiesti mürgivabad ja süljekindlad. Metallist osad on valmistatud roostevabast terasest, mis välistab allergilised reaktsioonid. Lisaks ei sisalda meie tooted kahjulikke liime ega aineid, mis võiksid kahjustada beebide tervist.

Puitlelu toetab ka heategevust Cause'i kaubamärgi kaudu. Iga ost Cause'i toodetega aitab ehitada koole ja tagada hariduse lastele kolmandas maailmas. Nii saavad lapsed mitte ainult nautida mängimist meie kvaliteetsete mänguasjadega, vaid aitavad kaasa ka maailma paremaks muutmisele.

Puitlelu pakub rohkem kui lihtsalt mänguasju; me pakume kogemust, mis rikastab laste elu ja aitab neil kasvada loomingulisteks, avatud mõtlemisega indiviidideks. Avasta meie kirev tootevalik alates puidust mänguasjadest, pusledest ja Montessori mänguasjadest kuni muusikariistade ja liikumisvahenditeni nii toas kui õues.

Me usume, et iga laps väärib parimaid mänguasju, mis toetavad nende arengut ja pakuvad turvalist keskkonda avastamiseks. Võta meiega ühendust juba täna ja avasta maailm, mis on täis põnevust, õppimist ja naeru. Leiame koos parima lahenduse sinu lastele – sest nende naeratus on meie suurim saavutus!

Tutvuge tootevalikuga!

VEEBIPOOD

PUITLELU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kairi S.

Olen äärmiselt rahul mänguasjadega. Kvaliteet, disain ja teenindus on tipptasemel!

- Martin E.

Ostan alati siit, sest mänguasjad on vastupidavad ja harivad.

- Laura P.

Imelised Montessori mänguasjad! Lapsed õpivad mängides.

PUITLELU OÜ tegevusaruanne 2022

PUITLELU OÜ on asutatud mais 2011. aastal. Peamiseks tegevusalaks on kvaliteetsete puidust mänguasjade, mängude ja spordivahendite müük. Aruandeaastal ettevõttes tähtsamaid sündmusi ei toimunud ja põhivara ei soetatud. PUITLELU OÜ juhatus koosneb ühest liikmest. 2022.a. juhatusele tasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas lapse kujutlusvõime arenemisele kaasa aidata?

Puitlelu avab ukse Montessori pedagoogika maailma, esitledes ainulaadseid Montessori mänguasju, mis on loodud mitte ainult meelelahutuseks, vaid eelkõige laste
ssb.ee
Puitlelu avab ukse Montessori pedagoogika maailma, esitledes ainulaadseid Montessori mänguasju, mis on loodud mitte ainult meelelahutuseks, vaid eelkõige laste loovuse ja kujutlusvõime arendamiseks. Montessori pedagoogika on põimunud igasse mänguasja kiududesse, muutes need rohkem kui lihtsalt mänguasjadeks - need on õppimisvahendid, mis aitavad lastel avastada ja õppida maailma loomulikult ja mänguliselt. Montessori mänguasjad Puitlelu OÜ-st kajastavad Maria Montessori põhimõtteid. Need mänguasjad on disainitud lapsele võimalikult lähedal oleva loodusliku õppekeskkonna loomiseks. Olles

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.