Rohkema info nägemiseks:

HIIU AUTO OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 740; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HIIU AUTO OÜ kohta arvamuslugu!"

HIIU AUTO OÜ hetkeolukord

Juba 740 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 68 korda.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Urmas Pielberg (18.04.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Hiiu Auto on asutatud 16.08.2011.

Tegevusvaldkonnad 2022 aastal oli: 1. Majutusteenuse osutamine 2. Renditeenuse osutamine

Tegevusaruanne: 2022 aastal Tiismani Villa investeeringud: soetati uut mööblit, likvideeriti veekahjustusest tingitud kahjusid, vajalikud parendustööd. Investeeringud Nuutri Villas: teostati põranda katete vahetus, tehti ruumides maalritöid , soetati uus sauna ahi jne .

Külalistele on majad avatud aastaringi ja mõlemad Villad pakuvad majutus teenust ja Tiismani Villa ka hommikusööki. Suvel oli täituvus väga hea , samuti septembris ja osaliselt ka oktoobris. Tiismani Villa pakkus konverentsi ja koolituse teenust, majutuses olid ehitajad kui ka töölähetuses olevad inimesed. Võimalusel renditi alumist korrust kohalikele inimestele ja ettevõtetele ürituste korraldamisek.

Nuutri Villa sai pakkuda ööbimis võimalust ehitajatele ja oli avatud aastaringi. Seoses energia hinna tõusuga oli maja hooajaväliselt väheses kasutuses, hoone vajab soojustamist et vähendada energia kadu.

Tiismani Villas asub kuni 30 inimest mahutav saal, mida saavad kasutada Hiiumaa külalised ja kohalikud elanikud ja ettevõtted ürituste, koolituste ja konverentside läbiviimiseks. Samuti on olemas täisvarustuses köök , nõud 30 inimesele. Soetatud on projektor ja ekraan. Majutust saab pakkuda 10 inimesele. Hoones on 5 magamistuba ja broneerida saab ka toa kaupa , igas toas oma dusiruum.

Nuutri Villas on 6 voodikohta ja 2 lisavoodi võimalus, saun kamina saal, täisvarustuses köök ja kõetav tünn.

2022 aastal oli puhkemajas üks töötaja: majaperenaine / turundus juht . Valmis uus koduleht ja mõlemat maja turundatakse koos. Puhkemajad said ühise nimetuse : Nuutri Puhkemajad , mis koosneb Nuutri Villast ja Tiismani Villast. Valmisis uued logod ja reklaammaterjalid , voldikud ja visiikaardid. Uuendati ja kaasajastati Facebooki leht.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks: 2023 aastal on vajadus vahetada välja Nuutri Villas köögi mööbel ja tehnika . Kaasajastatakse mööblit . Täiustatakse õue-ala vaba aja veetmise vahendeid .

HIIU AUTO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.