Rohkema info nägemiseks:

HEATEX EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie spetsialiseerume elektriliste kütteseadmete, sealhulgas infrapuna kiirgurite, küttekaablite ja termostaatide, disainimisele ja levitamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga kodu, töökoha ja tööstuskeskkonna südames on vajadus usaldusväärse soojus- ja mugavusallika järele. Siin astume mängu meie, HEATEX EESTI OÜ, oma missiooniga pakkuda innovatiivseid ja tõhusaid elektrilisi kütteseadmeid, mis vastavad erinevatele vajadustele. Meie lai tootevalik, sealhulgas infrapuna kiirgurid, küttekaablid ja termostaadid, on loodud pakkuma mitte ainult soojust, vaid ka kvaliteedi ja vastupidavuse kindlust.

Meie teekond algas lihtsa, kuid võimsa visiooniga: revolutsioonitada küttesektorit toodetega, mis kehastavad Soojust, Tõhusust, Innovatsiooni. Oleme sellest ajast alates pühendunud sellele eetosele, tagades, et iga meie valiku toode on meie pühendumuse tipptasemele tunnistus.

Olgu teil vaja elektrilisi radiaatoreid hubaste eluruumide jaoks, vedelike soojendajaid tööstusrakendustes või isereguleeruvaid küttekaableid mitmekülgseks kasutamiseks, oleme välja töötanud lahendused, mis seavad esikohale teie mugavuse ja ohutuse. Meie ATEX-sertifikaadiga tooted pakuvad meelerahu keskkondades, kus ohutus on ülioluline, ja meie küttekehad ning küttekiled pakuvad kohandatavat soojust erinevateks rakendusteks.

Meie innovatsioonipühendumust toetab pühendumus jätkusuutlikkusele. Püüdleme toodete arendamise poole, mis mitte ainult ei vasta kõrgeimatele sooritusstandarditele, vaid aitavad kaasa ka energiatõhususele, aidates teil vähendada oma süsinikujalajälge samal ajal nautides meie küttesüsteemide mugavust.

Uurige meie tootevalikut ja leidke täiuslik lahendus oma küttevajadustele. Alates küttetorudest, mis takistavad külmumist karmides tingimustes, kuni digitaalsete termostaatideni, mis annavad teile täpse kontrolli oma keskkonna üle, on HEATEX EESTI OÜ teie usaldusväärne partner, tuues soojust sinna, kus see kõige rohkem loeb.

Võtke meiega ühendust juba täna ja laseme teie elu- ja tööruumid täiustada parima küttekogemusega. HEATEX EESTI OÜ - kus innovatsioon kohtub soojusega.

KODULEHT

HEATEX EESTI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit

Suurepärane klienditeenindus ja kvaliteetsed kütteseadmed.

- Mari

Kiire tarne, asjalikud nõuanded. Soovitan soojalt!

- Kairi

Elektriküttelemendid töötavad suurepäraselt. Aitäh!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

HEATEX EESTI OÜ tegevusaruanne 2022

Heatex Eesti OÜ alustas tegevust 20. oktoobril 2011. aastal. Põhitegevusalaks on elektriliste tööstuslike küttekaablite ja küttekehade hulgimüük Eesti Vabariigis. 2022. a. majandusaastal moodustas müügitulu 318 273 eurot, 2021. a. müügitulu oli 265 889 eurot. 2022. a. majandusaasta kasum majandustegevusest moodustus 55 624 eurot, 2021. a. 13 999 eurot. Heatex Eesti OÜ-l on üks põhikohaga töötaja. Juhatuse liikmele juhatuse liikme tasu ei makstud. 2023. aastal on plaanis pöörata suuremat tähelepanu reklaamile ning tihendada koostööd olemasolevate klientidega.

Dropdown

kõik artiklid

5 viisi, kuidas infrapunasoojendid võivad vähendada teie energiakulusid

Effektiivsete kütte lahenduste otsingul paistavad infrapunasoojendid silma kui revolutsiooniline tehnoloogia, mis võib oluliselt vähendada energiakulusid. Erine
ssb.ee
Effektiivsete kütte lahenduste otsingul paistavad infrapunasoojendid silma kui revolutsiooniline tehnoloogia, mis võib oluliselt vähendada energiakulusid. Erinevalt traditsioonilistest küttesüsteemidest, mis töötavad õhu soojendamise teel, kiirgavad infrapunasoojendid kiiri, mis otseselt soojendavad nende teel olevaid objekte ja pindu. See otsene soojuse ülekanne on palju efektiivsem ja võib viia märkimisväärsete energiasäästuni. Infrapunaküte kasutab sama põhimõtet kui päikesekiired. See toimetab soojust otse inimestele, põrandatele, seintele ja muudele pindadele ilma vajaduseta soojendada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.