Rohkema info nägemiseks:

UNICORN DISAIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte pakub laias valikus sisustustekstiile, tehnilisi kardinasüsteeme ja kardinapuid, vaipu, tapeete ning omapäraseid disaintooteid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme valmis pakkuma teile parimaid nõuandeid ja lahendusi, et muuta teie kodu või äriruumid stiilseks ja hubaseks. Pakume laia valikut kõrgekvaliteedilisi sisustustekstiile alates klassikast kuni modernismini, lisaks kardina aksessuaare, rippsüsteeme, tehnilisi kardinaid ja palju muud.

Meie esinduses on esindatud mitmed tuntud brändid, mis võimaldavad leida sobivaid lahendusi nii Eesti kui ka maailma toodangust. Meie professionaalsed disainerid aitavad teil valida just teile sobivad tooted ning pakuvad terviklikke lahendusi alates kujundamisest ja mõõtmisest kuni paigaldamiseni välja. Kõik meie tooted valmistatakse vastavalt teie erivajadustele, tagades ideaalse sobivuse teie interjööriga. Kui otsite personaalset ja paindlikku teenindust, siis olete jõudnud õigesse kohta, sest Unicorn Disain salong pöörab suurt tähelepanu kliendi rahulolule ja vajadustele.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

UNICORN DISAIN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Mul on selle ettevõttega olnud ainult hea kogemus ja soovitan seda firmat kindlasti kõigile!

- Mihkel M.

Neilt ostetud tooted on kõrgekvaliteedilised ja teenindus on ka hea. Olen väga rahul!

- Kadi L.

See firma pakub mõnusalt üllatavaid ja ainulaadseid disaintooteid. Väga hea kogemus!

UNICORN DISAIN OÜ tegevusaruanne 2022

Tegvusaruanne, mis hõlmab perioodi alates 01.01.2022 kuni 31.12.2022, annab ülevaate ettevõtte majandustegevusest ja finantsseisundist selles ajavahemikus. Ettevõtte põhitegevus toimub Tartus, aadressil Turu 26B asuvas kardinasalongis. See on koht, kus klientidele pakutakse laia valikut kardinaid, mis on kujundatud vastavalt nende individuaalsetele vajadustele ja eelistustele. Ettevõtte peamiseks tulu teenimise allikaks on kardinate kujundamine, tootmine ja müük. See hõlmab kõike alates kardinate disainimisest ja tootmisest kuni nende paigaldamiseni klientide kodudes või kontorites. 2022.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luua erinevaid stiile ja meeleolusid oma kodu sisustuses erinevate tekstiilide abil?

Kodu sisustamine on oluline osa meie igapäevaelust, kuna see võimaldab meil luua hubase ja mugava keskkonna, kus me saame lõõgastuda ja end koduselt tunda. Üks
ssb.ee
Kodu sisustamine on oluline osa meie igapäevaelust, kuna see võimaldab meil luua hubase ja mugava keskkonna, kus me saame lõõgastuda ja end koduselt tunda. Üks võimalus, kuidas saame oma kodu hubasemaks muuta, on erinevate tekstiilide kasutamine. Tekstiilid nagu vaibad, kardinad, padjad ja tekid võivad luua erinevaid stiile ja meeleolusid meie kodu sisustuses. Siin on mõned näited selle kohta, kuidas erinevaid tekstiilide kombinatsioone kasutades luua erinevaid atmosfääre. Skandinaavia stiil - Skandinaavia stiilis kodud on tuntud oma minimalistliku ja kargete joonte poolest. Selle stiili

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.