Rohkema info nägemiseks:

SIMPLBOOKS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
SimplBooks on mõeldud oma lihtsuselt väikeettevõtjale ning samas on piisavalt võimekas raamatupidajale. Üle 20 000 aktiivse kasutaja ja raamatupidaja.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte, SimplBooks, on tõeliselt ainulaadne meeskond, kelle eesmärk on muuta ettevõtete igapäevased finantsprotsessid lihtsamaks ja tõhusamaks. Meie kireks on pakkuda teile parimat võimalikku majandustarkvara, mis muudab raamatupidamise ja finantsjuhtimise nauditavaks kogemuseks.

Lihtne, mugav ja funktsionaalne

SimplBooks on loodud selleks, et muuta teie ettevõtte finantsjuhtimine lihtsamaks kui kunagi varem. Meie süsteemi eeliseks on selle lihtsus ja kasutusmugavus. Teil pole vaja muretseda keeruliste installeerimiste või tarkvarauuenduste pärast, sest meie platvorm on veebipõhine, mis tähendab, et saate sellele kohe juurde pääseda, olenemata teie asukohast või kasutatavast seadmest.

Parem ligipääs ja lihtsam sisselogimine

SimplBooks võimaldab teil oma finantsandmetele ligi pääseda kiiresti ja hõlpsalt. Unustage aeglane sisselogimine ja keerulised protseduurid. Meie platvormil on kiirvalikud ja lihtne sisselogimine, mis tagavad, et pääsete oma andmetele kiiresti ligi igal ajal ja igal pool.

Automaatsemad toimingud ja kompaktsem süsteem

Meie süsteem ei piirdu ainult lihtsa sisselogimisega. SimplBooks pakub ka automaatseid toiminguid, mis aitavad teil aega säästa. Olgu selleks uue kliendi automaatne loomine arve vaates või eelseadistuste kasutamine, meie platvorm muudab teie igapäevased ülesanded kiiremaks ja tõhusamaks.

Veebipõhisus teeb erinevuse

Veebipõhise platvormina pakub SimplBooks teile paindlikkust ja vabadust. Teil pole vaja muretseda, kas olete oma kontorilaua taga või liikvel olles - meie tarkvara on alati teiega. See võimaldab teil jälgida oma ettevõtte finantsolukorda igal ajal ja igal pool.

Kui otsite lihtsustatud ja efektiivset viisi oma ettevõtte finantsjuhtimiseks, siis on SimplBooks teie usaldusväärne partner. Meie meeskond on pühendunud teie edule ning meie tarkvara pakub kõike, mida vajate, et teha oma finantsprotsessid lihtsaks, mugavaks ja funktsionaalseks.

Liituge meiega juba täna ja avastage uus viis finantsjuhtimiseks!

Vaata rohkem

SIMPLBOOKS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Epp K.

Kasutan juba pikalt ja olen siiani rahul. Kui on mingi küsimus, saab kiiresti abi ja see on alati väga asjalik. Soovitan kindlasti.

- Aivo A.

Hea ja lihtne raamatupidamistarkvara.

- Eduard I.

Kasutajasõbralik raamatupidamistarkvara. Kasutajatugi on ülimalt abivalmis ja kannatlik

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SIMPLBOOKS OÜ tegevusaruanne 2022

SimplBooks OÜ on ettevõte, mis on pühendunud samanimelise ERP tarkvara arendamisele ja turustamisele. Meie peamine eesmärk on luua tõeliselt lihtne ja automaatne raamatupidamistarkvara, mis on mõeldud kasutajatele, kes soovivad oma finantsjuhtimist lihtsustada ja automatiseerida. Lihtsuse mõõdupuuks on meie jaoks aeg, mis kulub uuel kasutajal programmi tundma õppimiseks. Automaatsuse mõõdupuuks on aeg, mis kulub kasutajal kõigi vajalike finantstegevuste sisestamiseks või kontrollimiseks. 2022. aasta lõpuks oli SimplBooksil üle 20 000 kasutaja. Maksvate klientide arv kasvas seejuures aastaga

Dropdown

kõik artiklid

Kas Teie ettevõtte finantsid on lihtsalt ja selgelt hallatavad?

Kui tegemist on ettevõtte finantsjuhtimisega, on lihtsus ja selgus kaks võtmekomponenti. Just nende märksõnadega alustamegi, et tutvustada teile uut ja kaasaegs
ssb.ee
Kui tegemist on ettevõtte finantsjuhtimisega, on lihtsus ja selgus kaks võtmekomponenti. Just nende märksõnadega alustamegi, et tutvustada teile uut ja kaasaegset lähenemist raamatupidamisele - tervitame teid maailma, kus kõik on lihtne ja arusaadav. Lihtne ja selge ülevaade ettevõtte finantsidest Meie raamatupidamistarkvara pakub teile kiiret ja selget ülevaadet ettevõtte finantsidest. Unustage keerulised tabelid ja arvutustabelid, sest meie tarkvaras on kohe olemas eelseadistatud põhilised aruanded, mis sisaldavad bilanssi, kasumiaruannet ja rahavoogusid. Nii saate alati reaalajas

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.