Rohkema info nägemiseks:

SEGENSO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete haljastusteenuste pakkumisele, mis hõlmavad muru rajamist, maastikuarhitektuuri ning istutamist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Segenso OÜ usub, et tõeline ilu olemus peitub looduse harmoonias. Alates meie asutamisest 2012. aastal oleme pühendunud välistingimuste alade muutmisele kauniteks maastikeks, mis mitte ainult ei paelu silma, vaid on ka praktilise otstarbega. Meie kogenud maastikudisainerite meeskond toob igasse projekti loovust ja põhjalikku tähelepanu detailidele, püüdes ületada teie ootusi ja luua aedu ning maastikke, mis pakuvad täielikku keskkonda esteetiliseks naudinguks.

Meie teenused on meie pühendumuse tipptasemele tunnistuseks. Alates maastikukujunduse rajamisest kuni istutustööde, muru rajamise ja hoolduse ning gabioonide ehitamiseni, oleme spetsialiseerunud praktilistele välistingimuste kujundustele, mis peavad vastu ajale. Me teenindame nii era- kui ka ärikliente, tagades, et iga meie ettevõetud projekt peegeldab meie kirge väliskeskkonna vastu.

Arvestades muutuvaid aastaaegu, pakume ka lume koristustöid, et teie välistingimuste alad püsiksid aastaringselt turvalised ja ligipääsetavad. Meie ekspertiis hõlmab ka kaevetöid ja mullatöid, põõsaste kändude jahvatamist ning isegi delikaatset ülesannet põõsaste kujundamisel. Oleme uhked vastupidavate aedade ehitamise üle, mis mitte ainult ei kaitse teie vara, vaid suurendavad ka selle esteetilist atraktiivsust.

Segenso OÜ-s me ei loo ainult maastikke; me kujundame kogemusi. Kutsume teid täna meiega ühendust võtma segenso1@gmail.com ja laseme meil muuta teie välistingimuste ala kauniks, praktiliseks varjupaigaks, mida saate nautida läbi aastaaegade. Laske looduse ilul õitseda teie aias Segenso OÜ abiga.

SEGENSO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Ene P.

Nende pinnasetööd, kaevetööd ja maakivitööd on alati olnud kvaliteetsed ning täpselt ajagraafikus.

Suurepärane teenindus!

- Mari K.

Ma olen väga rahul Segenso tehtud töödega. Nende meeskond istutas meie aeda kaunid puud ja rajas ilusa heki.

Aed näeb välja hubane ja meie pere naudib nüüd rohelust ja privaatsust. Suur tänu!

- Jaan T.

Pinnasetööd, nõlvade kindlustamine ja mänguväljakute paigaldus tehti kiiresti ja professionaalselt.

Väga hea valik haljastustöödeks!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas saavutada jätkusuutlik maastikukujundus Eestis?

Jätkusuutlik maastikukujundus Eestis ei ole lihtsalt trend; see on pühendumus meie keskkonna loomuliku ilu ja ökoloogilise tasakaalu säilitamisele. Võttes kasutusele keskkonnasõbralikke praktikaid, saame luua väliruume, mis on esteetiliselt meeldivad ja samal ajal kasulikud ökosüsteemile. Kohalike taimede valik Kohalikud taimed on kohandunud kohaliku kliima ja mullatingimustega, muutes need vastupidavamaks ja vähem hooldust nõudvaks. Samuti pakuvad nad olulist elupaika kohalikule metsikule loodusele, edendades bioloogilist mitmekesisust. Uurige Eesti põliseid liike ja kaaluge selliseid

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas kohandada muruhooldust Eesti muutuvate aastaaegade tingimustes?

Terve ja lopsaka muru säilitamine aastaringselt nõuab hooajaliste väljakutsete mõistmist ja sobivate hooldusstrateegiate rakendamist. Eestis, kus kliima võib aa
ssb.ee
Terve ja lopsaka muru säilitamine aastaringselt nõuab hooajaliste väljakutsete mõistmist ja sobivate hooldusstrateegiate rakendamist. Eestis, kus kliima võib aastaaegade lõikes oluliselt erineda, on oluline kohandada oma muru hooldusrutiini, et tagada teie väliala elujõulisus ja vastupidavus. Kevadine muru hooldus Kui lumi sulab ja maa sulab, on aeg hinnata oma muru seisukorda. Otsige kahjustusi, mida on põhjustanud lumehallitus või näriliste tegevus, ja planeerige vajalikud parandused. Eemaldage lehed, oksad ja muu praht, mis on talve jooksul kogunenud. See võimaldab päikesevalgusel jõuda

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Safari laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.