Rohkema info nägemiseks:

MAIOROV WORKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5840; jälgijaid - 6. Arvustusi - 1; Artikleid 4+ "Kirjuta MAIOROV WORKS OÜ kohta arvamuslugu!"
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari T.

Meie ettevõtte sideehitus sai tehtud professionaalselt ja tõrgeteta. Tänan meeskonda kaablite paigalduse eest, nüüd on meil usaldusväärne side.

- Jaan P.

Kiire ja tõhus töö, mis tõstis meie mobiilside kvaliteedi uuele tasemele. Soovitan kõigile, kes vajavad mobiilsidet parendada!

- Kristiina L.

Tänu teie meeskonnale on meie ettevõttel nüüd suurepärane internetiühendus ja tõrgeteta side. Aitäh, et aitasite meil oma teenuste abil oma äri laiendada!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MAIOROV WORKS OÜ tegevusaruanne 2023

Maiorov Works OÜ 2023 aasta põhiliseks tegevuseks oli telekommunikatsioonide ehitus Soomes. Koostööpartneriteks olid MWP Group OY ja Comtower finland OY. Telekommunikatsioonide ehitustöödena tegelesime mobiilimastide ehitusega/ lammutamistega, mobiilsidejaamade ehitus ja lammutus. Ettevötte Eesti poolne tegevus toimus mootorsöidukite remondi ja hoolduse näol.

Dropdown

kõik artiklid

Tipptasemel: Kõrged installatsioonid, mis tagavad tõhusa sideühenduse

Avant-garde tehnoloogia toob meie igapäevaelu üha enam digitaalseks, nõudes tugevat ja stabiilset sideühendust. Ettevõtted, organisatsioonid ning inimesed kõikj
ssb.ee
Avant-garde tehnoloogia toob meie igapäevaelu üha enam digitaalseks, nõudes tugevat ja stabiilset sideühendust. Ettevõtted, organisatsioonid ning inimesed kõikjal maailmas sõltuvad kiirest ja usaldusväärsest sidevõrgust, et saavutada paremaid tulemusi ning olla konkurentsivõimelised tänapäeva digitaalses maailmas. Just sel põhjusel on oluline investeerida kõrgtehnoloogilistesse installatsioonidesse, mis tagavad tõhusa sideühenduse. Üks juhtivaid ettevõtteid selles valdkonnas on Maiorov Works OÜ, kelle missiooniks on pakkuda kõrgkvaliteetseid ja usaldusväärseid sideehituslahendusi, mis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.