Rohkema info nägemiseks:

SANGASTE MESI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1012; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SANGASTE MESI OÜ kohta arvamuslugu!"

SANGASTE MESI OÜ hetkeolukord

Juba 1012 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 17 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sangaste mesi OÜ on asutatud 2012 aastal. Eelnevalt oli ettevõtja füüsiliselt isikust ettevõtja. Kuna kauba nõudlus suurenes, siis oli otstarbekas moodustada osaühing.

Osaühingu eesmärgiks on mesindussektori arendamine, mesindussaaduste tootmine turustamise tingimuste parandamise kaudu.

Ettevõtte jaoks on oluline aidata säilitada Eestis maalähedast elulaadi, toetada maapiirkondade arengut ning tööhõive tõstmist mesinduse kaudu.

2022.aasta oli Sangaste Mesi OÜ jaoks keeruline aasta. Eesti meeturg oli ülekülluses, mis tingis mee hinna languse. Sangaste Mesi OÜ käive kahanes, samas kulud jäid samale tasemele.

2023.aastal on plaanis muuta efektiivsemaks turustamise strateegiat ning laiendada mesinduse kandepinda ja selle kaudu suurendada ja intensiivistada mee ja teiste meesaaduste tootmist. Plaanis on rohkem tähelepanu pöörata efektiivsele majandamisele.

Sangaste Mesi OÜ on jätkuvalt tegutsev osaühing.

SANGASTE MESI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.