Rohkema info nägemiseks:

LEHELINNU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume professionaalset lastehoiuteenust, kus iga laps saab turvalises ja armastavas keskkonnas areneda ning avastada maailma läbi lõbusate õppimiskogemuste.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas otsite lastehoidu, kus Teie lapse heaolu on alati esmatähtis? Tutvustame Teile meie ettevõtet, Lehelinnu lastehoidu, kus meie missiooniks on pakkuda lapsele turvaline ja armastav keskkond, kus iga laps saab õitseda, avastada ja areneda. Oleme pühendunud laste hooldamisele ja harimisele ning loonud keskkonna, kus kõik lapsed tunnevad end hästi ja õnnelikuna.

Lehelinnu lastehoid on rohkem kui lihtsalt lastehoid - me oleme lapse teine kodu, kus valitseb soojus, armastus ja hoolivus. Meie moto "Koht, kus kõigil on hea" peegeldab meie suhtumist iga lapse vajadustesse ja soovidesse. Meie meeskond on pühendunud pakkuma parimat võimalikku hoolitsust, tagades samal ajal, et iga laps saab avastada maailma enda ümber läbi mängu, muusika ja looduse imetlemise.

Pakume kodust ja turvalist lastehoiukeskkonda, kus lapsed saavad mängida, õppida ja kasvada koos teiste lastega. Meie professionaalne personal on koolitatud ja kogenud ning tagab, et lapsed saavad vajaliku tähelepanu ja hoolitsuse. Meie lasteaed pakub rikkalikku õppekava, kus lapsed saavad arendada oma sotsiaalseid oskusi, loovust ja õppida uusi asju läbi mitmekülgsete tegevuste ja mängude.

Lisaks igapäevasele lastehoiule pakume lapsehoiuteenust, mis võimaldab vanematel jätta oma lapsed meie hoolde usaldusväärses ja turvalises keskkonnas, kui neil on vaja mõneks ajaks eemal olla.

Meie eelis seisneb meie suhtumises iga lapse vajadustesse ja arengupotentsiaali. Meie meeskond on pühendunud lapse arengu toetamisele läbi mänguliste tegevuste ja rõõmsate hetkede, olgu selleks siis muusikaõpetus, looduse avastamine või loomingulised tegevused. Lisaks pakume turvalist ja avatud õueala, kus lapsed saavad vabalt liikuda ja loodust nautida.

Tuleme vastu iga lapse eripäradele, toetades nende kasvu ja õppimist igal sammul. Meie eesmärk on tagada, et Teie lapsel oleks meie juures alati hea olla ja et tema päevad oleksid täidetud naeru, mängude ja õppimisega.

Võta meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

LEHELINNU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristiina O.

Suurepärane lastehoid! Meie laps armastab siin käimist.

- Martin E.

Rahulik ja turvaline keskkond, kus lapsed saavad õppida ja areneda. Personal on professionaalne ja sõbralik.

- Laura D.

Väga positiivne kogemus. Lapsed naudivad igat päeva siin ja tulevad alati rõõmsatena koju.

Piiride kehtestamine kodus ja lasteaias: Kuidas luua lapsele tervislik kasvukeskkond?

Lapsevanemaks olemine on väljakutsete ja rõõmude segu ning üks oluline osa sellest on lapsele piiride seadmine. Kui palju vabadust anda, millised reeglid kehtestada ning kuidas need reeglid peaksid toetama lapse arengut ja heaolu, on küsimused, mis sageli vanemaid vaevavad. Selles artiklis uurime piiride kehtestamise olulisust nii kodus kui ka lastehoius ning jagame näpunäiteid, kuidas luua selged ja järjepidevad piirid, mis aitavad lastel õppida vastutust, enesejuhtimist ja olulisi sotsiaalseid oskusi. Enne kui hakkate piire seadma, on oluline mõista lapse arenguetappe ja erivajadusi. Iga

Dropdown

kõik artiklid

LEHELINNU OÜ tegevusaruanne 2022

Lehelinnu OÜ on Eestis asuv ettevõte, mis on spetsialiseerunud lapsehoiuteenuste pakkumisele. See on ettevõte, mis on pühendunud laste eest hoolitsemisele, pakk
ssb.ee
Lehelinnu OÜ on Eestis asuv ettevõte, mis on spetsialiseerunud lapsehoiuteenuste pakkumisele. See on ettevõte, mis on pühendunud laste eest hoolitsemisele, pakkudes kvaliteetset ja usaldusväärset teenust, mis on suunatud laste arengu ja heaolu toetamisele. Lehelinnu OÜ on juba aastaid tegutsenud ja on tänaseks kujunenud üheks juhtivaks lapsehoiuteenuse pakkujaks. Ettevõtte pikaajaline kogemus ja pühendumus laste eest hoolitsemisele on võimaldanud neil luua teenuse, mis on nii vanemate kui ka laste poolt kõrgelt hinnatud. Lehelinnu OÜ on ettevõte, mis on pidevalt arenev ja kasvav. Nad on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.