Rohkema info nägemiseks:

BUSSBERG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 300; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BUSSBERG OÜ kohta arvamuslugu!"

BUSSBERG OÜ hetkeolukord

Juba 300 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Raiko Kaustel (25.09.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

Aastat 2023 saab hinnata heaks. Tellimusi oli piisavalt. Soetasime ühe 16 kohalise väikebussi, et olla paindlikumad ja pakkuda teenust väiksematele rühmadele. Järjepidev hooldus on hoidnud sõidukid töökorras. Jätkus ka kõrvaltegevus.

Püüame olla avatud uutele väljakutsetele.

Finantsiliste väljaminekute suhtes oleme ettevaatlikud ja lähtume põhivajadustest. Tehnika peab olema korras.

Aastal 2024 jätkame kahe bussiga ja logistika planeerida võimalikult efektiivseks, et sõidukid oleks maksimaalselt koormatud. Loomulikult jälgime busside müügi järelturgu. See nõuab pidevat kodutööd.

Meile on pakutud müüa bussitranspordi ettevõtet, mis tagaks aastaringse töö. Otsuse langetamine sõltub kokkuleppe saavutamise efektiivsusest.

2024 aastaks on tellimusi nii transpordi-, kui lisavarustuse tellimuste osas. Meie prioriteet on pakkuda turvaline ja kvaliteetne teenus.

Ettevõtte arvestas möödunud majandusaastal töötasu, s.h. juhatuse liikmele 9.999 eurot.

BUSSBERG OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.