Rohkema info nägemiseks:

MASINAREMONT OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6014; jälgijaid - 2. Arvustusi - 3; Artikleid 4+ "Kirjuta MASINAREMONT OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast iNGAMEi, kus seiklus ja põnevus saavad uue tähenduse! Tallinna südames asuv iNGAME pakub unustamatuid reaalseid põgenemismänge, kus iga nurk ja iga hetk on täis müsteeriumi ja väljakutseid. Meie ainulaadsed põgenemistoad on ideaalsed seltskondadele suurusega 2–6 inimest, kes armastavad seiklust ning naudivad mõistatuste ja saladuste lahendamist.

iNGAMEi põgenemistoad võtavad sind kaasa põnevale teekonnale, kus sul on vaid 60 minutit aega, et avastada peidetud lõkse, salakäike ja saladusi ning pääseda ruumist välja. Ülesannete lahendamiseks ei ole vaja erilisi teadmisi ega füüsilist jõudu. Pigem pane mängu oma kujutlusvõime, loogika ja sisetunne ning sukeldu maailma, kus reaalsus ja fantaasia põimuvad.

iNGAMEi põgenemistoad on loodud nii täiskasvanutele kui ka lastele. Meie meeskond on loonud mõistatusi ja ülesandeid, mis sobivad igas vanuses seiklejatele. Siin saavad lapsed nautida lustakaid seiklusi, mis jäävad neile kauaks meelde, samal ajal kui täiskasvanud saavad panna proovile oma osavuse ja nutikuse.

Pakume põgenemismänge kolmes keeles - eesti, inglise ja vene keeles. See tähendab, et igaüks saab osa võtta seiklusest oma emakeeles ja tunda end mugavalt igas olukorras.

Kuid iNGAME pole vaid põgenemismängude maa. Meil on midagi igale maitsele ja igale sündmusele. Kas plaanid pidu? Korralda särtsakas ja meeldejääv üritus iNGAMEis, kus ootavad sind õhupallid, tõelised seiklused ja külmajudinad. Kas soovid korraldada lapsele unustamatu sünnipäevapeo? Ära muretse, meie meeskond aitab sul korraldada lustaka ja muretu peo, kus lapsed saavad nautida mänge ja seiklusi.

Kas sinu firmapeod ja teambuildingud on muutunud igavaks rutiiniks? Tulge iNGAMEi ja laske meil korraldada teile firmaüritus, mis paneb kõik töötajad naeratama. Pakume mitmeid põgenemistube, puhketube, mängukonsooli puhketoas ja palju muud. Lisaks saate tellida toitu läbi iNGAMEi ja nautida värsket vett meie veekulleri abil. Soovi korral võib üritust täiendada fotograafi ja animaatori teenusega, et muuta teie üritus veelgi meeldejäävamaks.

Ära lase seiklusel oodata! Broneeri oma iNGAMEi seiklus kohe! Olgu tegemist sünnipäeva, firmapeo või lihtsalt tore ajaveetmine sõpradega - iNGAME pakub sulle unustamatuid hetki!

Koduleht

MASINAREMONT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Svetalana S.

Oli päris põnev! Soovitan.

- Merle M.

Väga lahe oli, soovitan proovida. Tiimi töö oli super!

- Katrin S.

Aitäh super elemuse eest! Käisime Harry Potteri toas. M6istatused-ülesanded olid Sigatüüka kooli väärilised! Ja atmosfäär on ka vinge.

MASINAREMONT OÜ tegevusaruanne 2022

Masinaremont OÜ asutati 31.01.2013.a. Põhitegevuseks 2022. aastal oli põgenemismängude stiilis “Leia ruumist väljapääs” korraldamine. Tänaseks iLocked põgenemismängud on saanud Tallinnas väga populaarseks. 2022. aasta müügitulu moodustas 405 tuhat eurot. Aruandeaasta tulemuseks kujunes 137. tuhande eurone kasum. Tuleval aastal plaanib juhatus jätkata samas valdkonnas, laiendades turuosa, muutes põgenemistubasid veelgi põnevamaks ning luues uusi variatsioone.

Dropdown

kõik artiklid

Unustamatu Sünnipäevapidu iNGAMEis

Sünnipäev on eriline päev, mis väärib erilist tähistamist. Kui otsid viisi, kuidas teha oma sünnipäev täiesti unustamatuks ja kutsuda kokku sõpru ning peret ühe
ssb.ee
Sünnipäev on eriline päev, mis väärib erilist tähistamist. Kui otsid viisi, kuidas teha oma sünnipäev täiesti unustamatuks ja kutsuda kokku sõpru ning peret üheks unustamatuks seikluseks, siis oled jõudnud õigesse kohta. iNGAME pakub sulle võimalust korraldada sünnipäevapidu, mis viib sind ja su külalised põnevasse maailma täis mõistatusi, seiklusi ja naeru. Lugege edasi, et avastada, kuidas meie unikaalsed sünnipäevapeod muudavad sinu erilise päeva tõeliseks seikluseks! iNGAMEi sünnipäevapeod viivad sünnipäeva täiesti uuele tasemele. Unusta tavalised peod ja tule kogema midagi erakordset!

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.