Rohkema info nägemiseks:

KA PRIVATE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3002; jälgijaid - 20. Arvustusi - 1; Artikleid 4+ "Kirjuta KA PRIVATE OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Keeleait.ee on veebipõhine tõlkebüroo, mis on pühendunud kvaliteetsete kirjalike tõlgete pakkumisele, muutes protsessi kiireks ja mugavaks meie klientidele. Olenemata sellest, kas vajate tõlget kodust, koolist, reisilt või töölt lahkumata, oleme siin, et teid aidata.

Miks valida Keeleait.ee?

Meie prioriteediks on klientide rahulolu ning seetõttu vastame kõigile tõlkepäringutele samal päeval, vaid 5 tunni jooksul. See tähendab, et saate oma tõlkevajadused kiiresti ja tõhusalt lahendatud.

Oleme kujundanud oma teenused nii, et need sobiksid tänapäevase digitaalse maailmaga. Teie tõlkepäringuid on lihtne saata e-kirja või muude digitaalsete andmeedastuskanalite kaudu, tagades sujuva suhtluse ja tõlkimisprotsessi.

Pakume laia valikut keeltepaare ja spetsialiseerumisvaldkondi, et vastata teie individuaalsetele vajadustele. Kas vajate tõlget ärivaldkonnas, tehnika või meditsiini valdkonnas? Meil on kogenud tõlkijaid, kes saavad teid aidata.

Kui soovite kasutada meie professionaalset tõlkebüroo teenust või saada lisateavet, võtke julgesti ühendust. Teie tõlkepäringud ja küsimused on alati teretulnud.

Keeleait.ee on siin, et muuta teie tõlkevajadused lihtsaks ja mugavaks. Oleme teie usaldusväärne partner kõigis tõlkeasjades.

Võtke meiega ühendust ja leiame teilegi sobiva lahenduse!

Info@keeleait.ee
+372 5301 7742

KA PRIVATE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura K.

Imeline tõlkeservice, kiire ja täpne!

- Erik E.

Mugav viis dokumentide tõlkimiseks.

- Maria T.

Suurepärane kogemus, soovitan kõigile!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KA PRIVATE OÜ tegevusaruanne 2022

KA Private OÜ on ettevõte, mille peamiseks tegevusvaldkonnaks on kinnisvarainvesteeringute haldamine (EMTAK 68201) ning tõlketeenuse ostutamine (EMTAK74301). See on ettevõte, mis on spetsialiseerunud kinnisvara investeerimisele ja tõlketeenuste hankimisele, pakkudes oma klientidele laia valikut teenuseid. Kinnisvarainvesteeringute haldamine on protsess, kus ettevõte omandab, haldab ja müüb kinnisvara eesmärgiga teenida kasumit. See hõlmab erinevaid tegevusi, sealhulgas kinnisvara ostmist, rentimist, müümist ja haldamist. KA Private OÜ on selles valdkonnas kogenud ja usaldusväärne partner,

Dropdown

kõik artiklid

Vandetõlgi teenus - ametlikud tõlked mitmesse keelde

Ametlike dokumentide tõlkimine on oluline osa rahvusvahelises suhtluses ja ametlikus bürokraatias. Olgu see siis äri-, juriidiliste või isiklike dokumentidega,
ssb.ee
Ametlike dokumentide tõlkimine on oluline osa rahvusvahelises suhtluses ja ametlikus bürokraatias. Olgu see siis äri-, juriidiliste või isiklike dokumentidega, on oluline, et tõlge oleks täpne ja ametlikult kinnitatud. Vandetõlgi teenus, mida pakub Keeleait.ee, võimaldab teil saada ametlikke tõlkeid eesti keelest mitmesse teise keelde, muutes rahvusvahelise suhtluse jaoks hõlpsamaks. Vandetõlk on kõrgelt kvalifitseeritud tõlkija, kes on saanud ametliku volituse tõlkida ja kinnitada dokumente. Vandetõlgi allkiri ja pitser muudavad tõlke ametlikuks ja kehtivaks ametiasutustele,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.