Rohkema info nägemiseks:

SUNLUNA TARTU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Sunluna on spetsialiseerunud katuse ja fassaadi eluiga pikendavatele töödele. Teostame töid üle Eesti nii era- kui ka ärikliendile. Tööde teostamiseks kasutame kvaliteetseid vahendeid, mis tagavad pikaajalise ja hästi kestva tulemuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme ettevõte, mis on pühendunud katuse ja fassaadi eluea pikendamisele. Meie fookusvaldkonnaks on katustelt sammalde eemaldamine ja puhastamine, kasutades selleks tugevat survepesu, mis tagab katuse puhtuse ja vastupidavuse.

Lisaks pakume professionaalseid värvitöid katustele, mis mitte ainult ei paranda nende välimust, vaid suurendavad ka nende vastupidavust. Meie teenuste hulka kuulub ka vihmaveesüsteemide puhastamine, mis tagab nende tõrgeteta toimimise.

Lisaks katustele keskendume ka fassaadipesule, mis aitab säilitada Sinu kinnisvara esinduslikku välimust pikema aja jooksul. Sunluna on Sinu usaldusväärne partner, kui soovid hoida oma kodu või ärihoone katust ja fassaadi heas korras ning tagada nende pikaealisus.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

SUNLUNA TARTU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl M

Suurepärane töö! Katusepesu ja sambla eemaldamine tehti kiiresti ja tulemus oli silmapaistev. Olen Sunlunaga koostööd teinud mitu aastat ja pole kunagi pettunud. Soovitan kindlasti nende teenuseid!

- Liisbeth L.

Äärmiselt rahul Sunluna teenustega! Nad tegid minu fassaadile suurepärase pesu, andes kinnisvarale värskema ja säravama väljanägemise. Töömeeskond oli sõbralik ja professionaalne ning tulemus ületas ootused. Suur aitäh!

- Andres T.

Väga professionaalne ja punktuaalne teenusepakkuja. Sunluna puhastas minu vihmaveesüsteemi ja tegi suurepärast tööd. Nad olid kiired ja efektiivsed. Olen tulemusega väga rahul. Kindlasti soovitan!

SUNLUNA TARTU OÜ tegevusaruanne 2022

Sunluna Tartu OÜ põhitegevus on eritüüpi katuste pesu ja fassaadide värvimine. Korrastasime ärikinnisvara objekte. Talvel tegime lumetõrje töid katustelt ja maapinnalt.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas katuse pesu ja värvimine pikendab hoone eluiga?

Hoone katuse ja fassaadi puhastamine ning hooldamine on olulised sammud nende pikaealisuse tagamisel. Üks tõhus viis hoone katusi ja fassaade kaitsta on läbi vi
ssb.ee
Hoone katuse ja fassaadi puhastamine ning hooldamine on olulised sammud nende pikaealisuse tagamisel. Üks tõhus viis hoone katusi ja fassaade kaitsta on läbi viia regulaarne katuse pesu ja värvimine. Sellised tööd mitte ainult ei värskenda hoone välimust, vaid neil on ka oluline mõju hoone üldisele tervisele ja vastupidavusele. Esimene samm katuse hooldamisel on sambla ja mustuse eemaldamine. Sambla kasv katusel võib tunduda vaid esteetiline probleem, kuid tegelikult võib see olla suureks ohuks hoone tervisele. Sambla juured võivad tungida katuse materjali sisse, põhjustades selle kahjustusi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.